Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
jana48
který jediný má hlavu a patu je zbytečné sem psát, stejně jako debatoval s tímhle novinářem. Paroubek opravdu vyvoilává vášně, jak je vidět i tady, ale podle mě do křupanství Mirka Topolánka měl hodně daleko! Tady nemá cenu diskutovat. Ale díky ze ten rozumný příspěvek.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jarabak
Já v tom tedy žádnou tragedii nevidím. Hlavně, ať to džordžíno dotáhne do konce. Protože pomůže rozmělnt hlasy pro čssd. Paroub sice říká levý střed, ale myslí tím levější levo. Na tom ale nezáleží, protože i u čssd je většina voličů levicovějších, než strana sama. Hlavní je, že něco sebere šokdemákům. Že bude uplácet hloupé voliče různými bludy, no a? Ti hloupí voiliči nezmizí ze světa, když zmizí paroub. Z toho plyne, že nebude-li je uplácet on, udělá to někdo jiný. Dílem čssd, dílem vv a pod. Závěr: vznik nové levicové strany s pořádným soudruhem v čele bude středu a pravici ku prospěchu. Že se bude na světle denním objevovat hulvátství, no a? Asi mi to není protivnější, než podrazáctví a trochu jiný druh hulvátství, který předvádí např.vv - strana pravo-středo-levicová Paroube, ty držko komunistická, držím palce
von.rammstein
tak takovou stranu bych volil!
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
filiprx
ale má vlastnost, která ostatním politikům chybí: Neustále komunikuje s medii a potažmo s "obyčejnými lidmi", publikuje své statě v novinách (z jeho dopisu v přeposledním RX jsem se fakt rozesmál, ale co) a snaží se zveřejnit svou (mě odpudivou) politickou strategii. To IMHO nikdo jiný u nás nedělá.
Je ale v módě táhnout s hejnem a když přestane být Paroubek in, tak všichni do něj. Kdo ví, kdo ho bude následovat.
Já zůstanu sama sebou.