Divoký kačer
Zpět na článek
Američtí klimaaktivisté jezdí protestovat do Evropy. Zde je policie chrání a namasíruje jim i záda
5 komentářů
Vlasta Hrdličková
0
@Petr Fojtik ...Bohužel, nebo naštěstí, jsem už delší dobu obsah tištěné verze Reflexu neviděla. Kupovala jsem si ho od prvního čísla, potom dostávala zadarmo v práci... Dnes bych si ho za ty peníze už asi nekoupila... Divoký kačer je ale taková recese, aspoň podle mého názoru, takže sleduji... Někdy pobaví, někdy ne...
Přejít do diskuze
Petr Fojtik
@Vlasta Hrdličková ... nic proti kafíčku, každý časopis má svou cílovou skupinu, problém vidím v tom, že reflex se k tomu kafíčku nebezpečně přibližuje. Jak kvalitou článků tak kvalitou redaktorů. No jo no, každý neumí psát jako Peňas.
Vlasta Hrdličková
@Petr Fojtik Tak se tím už netrapte... Jsou i jiné časopisy... jen tak namátkou a protože to vídám v reklamě, třeba takový "Můj čas na kafíčko"...😁
Vlasta Hrdličková
Četla i viděla jsem, jak tihle klimaaktivisté zrovna nedávno v Německu dostali pěknou masáž zad a nejen zad a nebyla třeba ani policie👍. Kňučeli jak štěňata👏👏👏... Škoda, že nebyli přilepení k vozovce... mohla to být ještě větší legrace (nevím, jestli bych mohla použít jiný výstižný výraz😉)🤣🤣🤣
Petr Fojtik
Doteď jsem nebyl schopen pochopit smysl divokého kačera. Trapnost nad trapnost. To ten trouba není schopen sesmolit seriózní článek? Mimo jiné, jeden z důvodů proč jsme přestali Reflex kupovat.