Zprávy

Zpět na článek

Za Českou televizi si připlatíme. Vláda představila návrh na zvýšení koncesionářských poplatků

2 komentáře

Jana Malá
Lituji lidi, kteří vůbec nemají ponětí o tom, o čem se tady vlastně mluví a co ty cizí slova znamenají, takže reaguji víceméně za většinu obyvatel.
Ve slovníku je slovo koncesionář, ten kdo je vlastník koncese, a dále ve slovníku je slovo koncese označeno "úřední povolení k provozování živnosti". Vláda spí, nevidí, neví? Copak obyčejný občan má automaticky přidělenou koncesi, aniž by o tom dostal certifikát. Tedy používáním internetového připojení automaticky přidělování provozování živnosti? Už jsme podnikatelé? Tak fajn, asi 10 milionů lidí České republiky již podniká, aniž by o tom vědělo? A pozor, co se týče provozování živnosti na základě koncese, potřebuje splnit podmínky, které jsou udány v živnostenském zákoně! A ty jsou ?! zatím neznámé!!
Dále: uživatelé internetu si předplatí internetová připojení měsíčně, ta jsou vždy rozdílná a omezená. Například karta na 3 GB, vystačí na zhlédnutí cirka dvou filmů!! Babička má kartu na internetové připojení 500 MB a to stačí akorát na dopisování a čtení zpráv. Mám kartu na 100 GB s měsíčním předplatným 350 Kč a tím považuji věc vyřízenou a mohu si prohlížet to co mi na internetu, kdo dovolí. Registrace na určitých webových stránkách se dají prohlížet filmy za poplatek v době kdy mě to vyhovuje a výběr který mě také vyhovuje, a tak pro mě je výhodné platit 300 Kč roční poplatek s možností prohlížení 20 ti filmů měsíčně, případně si platit více a prohlížet si více filmů. Proč to nemá i veřejnoprávní média?! Další věc že od roku 1986 nesleduji televizi, protože si nemůžu spustit zábavu, kdykoliv se mi chce a ani si nemůžu zvolit druh filmu a navíc mi vadí reklamy, mám jenom internet. Platím webové stránky, které se mi líbí a které mi nabídnou pro mě výhodnou nabídku.
epr3
Naserte si. Přestanu platit i to, co jsem platil doteď.