Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
viktor viktor
0
Pan Blažek je jeden z mála inteligentních členů vlády. A to ví dobře i sedmilhář Fiala. Pan Blažek se nemá nikomu za nic omlouvat. Ve volném čase si může v hospůdce povídat s kým chce. Navíc , Nejedlý je jeho bývalý kolega z volejbalu. Ovšem lůza, podporovaná bulvárem , začala štěkat a dělat z komára velblouda. Podivná kultůra méně vyspělé části senzace chtivých obyvatel Česka. Podle toho to momentálně i tady vypadá.
Květa Korchová
KOMPETENCE každého "ZAMĚSTNANCE", jsou dané "PRACOVNÍ SMLOUVOU" při nástupu do zaměstnání!!!...
Antonín Dejmek
Těm nechápajícím s omezenými možnostmi vnímat realitu, bych rád připoměl, že nejde o spor dvou ministrů, ale o kompetenční žalobu na určení pravomocí co ještě patří do pravomoci Ministerstva vnitra, a co už náleží do pravomoci Ministterstva spravedlnosti. Je to jednoduché a člověk si pak uvědomí, že je novináři manipulován.
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
JP
@JP No většina. Voliči ODS a vůbec celé pětikoalice asi ne vážená lady. Ti té vládě jedné z nejhorších od listopadu 89 věří stále. I když uznávám která byla nejhorší vláda ? Klausova nebo Zemanova ? Nebo Nečasova či Topolánkova nebo Grossova ? Podle mne všechny. Ale některá více jiná méně. Tahle ale usiluje o první místo dost usilovně .
JP
@JP Tak to já než si lehnout buď špatně nebo méně špatně to budu raději stát. Taky jsem to dělal, ale je to cesta, která nikam nevede.
JP