Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePutin v několikahodinovém projevu předvedl, jak zloděj pořád křičí chyťte zloděje!
30 komentářů
Miranek45
1
Dávno se ví že americký militarismus je schopný zavést svět do třetí světové války ! Panuje tam bezohlednost v honbě zbrojařských koncernů za astronomickými zisky ! Tohle už i odsuzoval slavný kubánský revolucionář Fidel K. Ten pohrdal těmi imperialisty snad již od svého narození ! Asi moc dobře věděl proč !
zapravdu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@zapravdu Vole
@tempter Jako Vůl jsi tu znám. Ano , zaprodanci a slouhové nepochopí, že pro Čechy je Česko na prvním místě.
@viktor viktor A proto lezeš putinovi do ř.ti. Cyrdo, Cyrdo, ty se nezapřeš. Kryptokomouš s fašizujícími sklony, krásná ukázka češství
@lolo tak to je za 100 bodů. A nazvat Kima za pofidérního vůdce to je vrchol servility-- ten se i Trumpem setkal a neměl nějaké obavy z Amerického imperialisté. A Biden už dávno nemá nato,aby řídil USA s obrovskými hospodářskymi problémy
Saša Krach
Jako pacifista vím své....A historie dává tomuto myšlení za pravdu. Vždy je to stejné,,,,hora mrtvol,,,politické proslovy, pohřbení co měli smůlu,,,hledání a vzájemné přiblížení, navázání obchodu,,,státní návštěvy,,,,a jede se dál.......A co ty mrtvoly. A už tu máme další malér, někde jinde,,,tak začneme znova,,,,hory mrtvol,,,,,,,,,,
Uživatel_5555510
"... Měl to jednoduché, prostor mu opět vyklidili osobnosti ze Západu, které kdysi na akci jezdili. Asistoval mu občas jen moderátora,..."...
To snad ne. Paní autorko Michaelo Nováčková, doučte se mluvnici jazyka českého. Přezkouším vás zítra ráno v osm hodin přímo v redakci týdeníku Reflex. Utrpěl jsem citovou újmu, již vyčíslil můj advokát na 380 tisíc korun. Zašlete na účet číslo 195507468/0300 vedený u ČSOB. Děkuji. Jiří Šodek, šťastný a vděčný čtenář Reflexu.
To snad ne. Paní autorko Michaelo Nováčková, doučte se mluvnici jazyka českého. Přezkouším vás zítra ráno v osm hodin přímo v redakci týdeníku Reflex. Utrpěl jsem citovou újmu, již vyčíslil můj advokát na 380 tisíc korun. Zašlete na účet číslo 195507468/0300 vedený u ČSOB. Děkuji. Jiří Šodek, šťastný a vděčný čtenář Reflexu.
zapravdu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
Putin určitě není vzor čestnosti vo tom žádná ! Ale kdo je v tomhle složitém světě ? Paní autorka je zřejmě moc mladá a nepamatuje si už nebo si nechce pamatovat a nastudovat co dělali Amíci.Irák 2003 agrese bez mandátů OSN a celé NATO rok 1999 a bomby nad Srbskem okolo 2000 zabitých civilistů.Vše bez mandátu OSN. No a když půjdeme ještě dál do minulosti vlády USA tehdy běžně podporovaly pravicové diktatury které se na lidská práva taky moc neohlížely (Chile,Paraguay nebo v Evropě Španělsko a Portugalsko atd). Mimochodem je to přesně 50 let co Pinochet svrhl vojenským pučem vládu Alliendeho. Čili jinými slovy účel světí prostředky jak u Rusů tak u Amíků. Kdo je objektivní vidí to.Vlády USA tehdy považovaly tyhle režimy za spojence a lepší řešení než soc.státy. Nic proti tomu . Na druhé straně Putin dnes považuje Čínu a KLDR za přijatelnější než západní země. Je to otázka priorit.To že se Putin veřejně přiznal a uznal chyby SSSR roky 1956 a 1968 svědčí taky o něčem.Válka na Ukrajině je dílem obou stran Ruska i USA potažmo NATO. Západ nechtěl uznat zájmy Ruska a nechtěl o tom ani jednat. Rusko zase nechtělo uznat právo Ukrajiny na vstup do NATO. Píšete to celkově špatně paní autorko chybí vám objektivnost a férovost. Podobáte se normalizačním komunistickým novinářům jen v obráceném garde.
@Richard Šebesta Tak nějak. Jen připomenu , že Putin odsoudil invazi r. 1968 již o pár let dříve.
@Richard Šebesta Používáte typické argumentační fauly typu "ano, ale Pepíček včera tamto". Pokud s projevem Putina souhlasíte, tak to napište, ať je jasné, s kým máme tu čest. Jinak nemá smysl s Vámi diskutovat.
Mimochodem v celém článku jsem se nedočetl nic o tom, že by si snad autorka myslela, že USA byly historicky vždy andělsky čisté a nezištné.
Mimochodem v celém článku jsem se nedočetl nic o tom, že by si snad autorka myslela, že USA byly historicky vždy andělsky čisté a nezištné.
@hozec V klidu, Šebesta alias Cyrda Hulín a Viktor Viktor jsou jedna a tatáž osoba, která krom whataboutismu jiné argumenty nemá. V podstatě je to vyčpělý kryptokomouš, který se schovává za vše relativizující "komenty". Typický příklad: "Putin určitě není vzor čestnosti vo tom žádná ! Ale kdo je v tomhle složitém světě ?" To nejsou fauly. V lepším případě jde pouze o jeho tupost, v tom druhém je to placený troll. Je-li to troll, tak to zase klobouk dolů, takhle přesvědčivě předstírat tupost umí málokdo.
@tempter Většího DEBILA než jsi ty jsem tu ještě nezažil Temptere vlastně sorry jeden tu byl, byl ti i dost podobný argumenty. Jenže se neuměl chovat tak mu zakázali přístup. Určitě tě zajímá kdo to byl ? Byl to nějaký Halášek !
@tempter Ty svou tupost nehraješ. Ty jsi tupec. Chudáci rodiče a zdravotní pojišťovna.
@hozec Kecat bludy umíte skvěle. V jednom se shodneme diskuse s vámi je zbytečná. Neumíte se ani vyjádřit a jak vidno máte dlouhé vedení ,když nechápete o co mi šlo. Ale komu není shůry dáno v apatyce to nekoupí ! (Apatyka je lékárná)
@Richard Šebesta
NIKDO NIKDE v celém článku a ani v diskusi neprohlásil nic o svatosti USA, potažmo NATO.
Jen pokud chceš porovnávat počty ztrát (civilních) při napadení Iráku a bombardování Bělehradu, tak si porovnej tyto počty, s počty civilních obětí JEN JEDNOHO konfliktu, kdy Sovětský svaz napadl Čečensko, které projevilo vůli o odtržení od Mordoru.
Pak budeš více než o řád mimo. Jen pro upřesnění slo o 100, až 220 TISÍC lidí. Odhady se liší podle zdrojů. Vzhledem k tomu, že ty jsi použil nejvyšší odhad který je k dispozici, tak pokud bych totéž udělal já, šlo by právě o 220 000 civilních obětí. A to byla jen jedna akce. Sovětský svaz má na rukou mnohem větší množství krve, které se s tím USA (NATO), nedá srovnávat. Nebudu tady porovnávat počty obětí v Iráku, jejichž čísla jsou silně zkreslena počtem vojenských obětí (bavíme se o civilních ztrátách) a obětí zločinů spáchaných samotnými Iráčany a Kurdy.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-valka-v-iraku-ma-ctyrikrat-vic-obeti-nez-se-uvadelo-spocitali-akademici-206528
NIKDO NIKDE v celém článku a ani v diskusi neprohlásil nic o svatosti USA, potažmo NATO.
Jen pokud chceš porovnávat počty ztrát (civilních) při napadení Iráku a bombardování Bělehradu, tak si porovnej tyto počty, s počty civilních obětí JEN JEDNOHO konfliktu, kdy Sovětský svaz napadl Čečensko, které projevilo vůli o odtržení od Mordoru.
Pak budeš více než o řád mimo. Jen pro upřesnění slo o 100, až 220 TISÍC lidí. Odhady se liší podle zdrojů. Vzhledem k tomu, že ty jsi použil nejvyšší odhad který je k dispozici, tak pokud bych totéž udělal já, šlo by právě o 220 000 civilních obětí. A to byla jen jedna akce. Sovětský svaz má na rukou mnohem větší množství krve, které se s tím USA (NATO), nedá srovnávat. Nebudu tady porovnávat počty obětí v Iráku, jejichž čísla jsou silně zkreslena počtem vojenských obětí (bavíme se o civilních ztrátách) a obětí zločinů spáchaných samotnými Iráčany a Kurdy.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-valka-v-iraku-ma-ctyrikrat-vic-obeti-nez-se-uvadelo-spocitali-akademici-206528
@Josef Cupánek S PRIMITIVY tvého typu je těžko diskutovat. Já zde mluvil o SSSR ? Nebo neumíš česky ? Nebo možná píšu portugalsky ? Jediné co jsem zmínil o SSSR tak že Putin uznal agrese SSSR z let 1956 a 1968 jako chybné.A ty jsi někdy viděl nějakého redaktora kritizovat USA potažmo NATO za jejich agrese ?
Až se to stane dej mi vědět. Letos na výročí bomb pro Jugošku jsem marně hledal nějaký rozbor o tom. Příští rok to bude 25 let v březnu počkám si na ty " objektivní články " . Rovněž to bude v roce 2024 50 let od turecké agrese na Kypr. Opět budu čekat jak férově o tom budou všichni referovat. Farizeje a pokrytce tvého typu " miluji " jako hřebík v řiti !
Až se to stane dej mi vědět. Letos na výročí bomb pro Jugošku jsem marně hledal nějaký rozbor o tom. Příští rok to bude 25 let v březnu počkám si na ty " objektivní články " . Rovněž to bude v roce 2024 50 let od turecké agrese na Kypr. Opět budu čekat jak férově o tom budou všichni referovat. Farizeje a pokrytce tvého typu " miluji " jako hřebík v řiti !
@Richard Šebesta
https://cs.wikipedia.org/wiki/Prvn%C3%AD_%C4%8De%C4%8Densk%C3%A1_v%C3%A1lka
https://cs.wikipedia.org/wiki/Druh%C3%A1_%C4%8De%C4%8Densk%C3%A1_v%C3%A1lka
A velice se ti omlouvám, že jsem napsal Sovětský svaz a ne Rusko. Mordor to byl v obou případech.
A víš o tom, že dva ze tří zastánců Ruska jsou stejně tupí, jako zbývající tři? Ne? Tak teď už to víš.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Prvn%C3%AD_%C4%8De%C4%8Densk%C3%A1_v%C3%A1lka
https://cs.wikipedia.org/wiki/Druh%C3%A1_%C4%8De%C4%8Densk%C3%A1_v%C3%A1lka
A velice se ti omlouvám, že jsem napsal Sovětský svaz a ne Rusko. Mordor to byl v obou případech.
A víš o tom, že dva ze tří zastánců Ruska jsou stejně tupí, jako zbývající tři? Ne? Tak teď už to víš.
@Josef Cupánek Vy máte velké mezery ve znalosti historie. Dělejte s tím něco, nebo se tím dokonce živíte ? Snad nevystupujete v cirkuse Kludský jako Muž s dutou hlavou , či ve Strakovce jako poradce premiéra ?
@viktor viktor Já tu otevřeně kritizuji bolševiky na Hradě a ty, který jdeš od soudruha agenta Pávka , po zaplacení KSČ příspěvků, mi říkáš soudruhu…. Tak to je s tebou zlé, …” Stále kvoká, stále kvoká “, řekl by dr. Chocholoušek.