Zprávy
Zpět na článek
Soud vydal mezinárodní zatykač na Tomáše Čermáka. Nenastoupil do vězení, doma měl plán cesty do Ruska
19 komentářů
Miroslav Hraběta
@mibar Čermák není žádný občan. Je to jen zadlužená, primitivní lemra.
mibar
@Miroslav Hraběta ... a víte, že jste nepochopil, co jsem tím vlastně chtěl naznačit? apropós a víte, že to vaše tykání je projevem soudružského buranství a hospodského primitivizmu ... a k tomu ještě ty hrubosti ... tím se vlastně snižujete hluboko pod úroveň toho s kým diskutujete ...
mibar
@mibar proč myslíte, že nevadily, podsouváte mi vaše osobní hlouposti, nejsem matla ani patla, uvedl jsem jen příklad, toho, že se na každém dá najít něco a pak jej ponižovat, shazovat, dehonestovat ve veřejném prostoru - to naše média umí velmi dobře ...
mibar
@Miroslav Hraběta ... pokud vím, tak Havel byl zase docela dobrej "pařič" a snad taky "***ř" ... na každým něco najdete ...
mibar
@JP ... pokud vím, tak Havel byl zase docela dobrej "pařič" a snad taky "***ř" ... na každým něco najdete ...
mibar
... občanská společnost se probouzí, podobně jako tomu bylo koncem osmdesátých let - také zavírali ty, které nálepkovali přívlastky jako odpadlíci, dizidenti apod. (Havel, Dienstbier st. a další), a budou přibývat další vězni svědomí této médii pokřivené společnosti ... ale přijde den a zase ten stejný dav, co je odsuzoval bude křičet "sláva" ...
Miroslav Hraběta
@mibar Á propos, mon crétin, tu peux y aller. Tak, burane, který neumí ani česky, francouzský slovník et cherche, cochon 😃😃
epr3
@Hulin No More Hezky ses odkopal Vyhulíne. Kdo nejde s námi, jde proti nám, co? Určitě máš ještě za skříní srolovaný rudý prapor.
epr3
@mibar Chtít od Hrabičky, aby něco pochopil, je nadlidský úkol. Nemařte s ním čas.
Miroslav Hraběta
@mibar Havla si neber do rypáku. Doufám, že dopadneš jako Tomýk a Patuyk, dva dementní bratři 😃😃
Jako ozvěna bývalého režimu, to stačilo mít doma školní atlas, katalog od Neckermana a po teplém bonzu od uličního důvěrníka byl kriminál téměř jistý.