Rozhovory

Zpět na článek

Je čas skoncovat s obrázkem Žida jako muže v klobouku a v černém, který brečí u zdi, říká první česká rabínka

7 komentářů

Marek Badatel
Aby bylo jasno, jediné co Židé v poslední době předvedli je to jak "vysávat lidi". Sám jsem pracoval pro firmu s Izraelskými majiteli docela dlouhou dobu takže moc dobře vím co jsou Židé zač a nikdo mi nemůže věšet bulíky na nos. Neuměli "sehnat kšefty" a tak se rozhodli jen osekávat úplně všechno, nedodržovat vůbec nic, porušovat bezpečnostní předpisy a nutit lidi aby zbytečně riskovali svoje zdraví. Jen vysávat a deptat lidi co pro ně pracovali. Žádné inovace jsem neviděl. Ty inovace jsme jim museli dávat my. Už nikdy více a Židy už vůbec ne. Ať se vrátí do Izraele a budují si tam svůj Izrael.
viktor viktor
Židé jsou jako jiní lidé. Mají Einsteina, ale i třeba Slánského, nebo Reicina atd….
Petr Semenec
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Marek Badatel
@Petr Semenec Na Židech (už)není nic vyjímečného, je to řadový národ jako kterýkoliv jiný. Toto postavení ztratili a to že žijí v bludu "že jsou něco víc" škodí hlavně jim samotným. Díky své nenasytnosti která nemá žádné hranice.
Uživatel_5417695
Přiznám se, že když se řekne "Žid", tak si v první řadě představím úspěchy v přírodních vědách, vlastně ve vědě obecně, Nobelovy ceny, významné počiny v umění, ale taky třeba i v architektuře, nadprůměrné rétorické schopnosti, velký business, počátky komunistického hnutí (zejména filosofický základ tohoto hnutí), celková nekonvenčnost, touha hledat nové cesty, obecně touha překračovat hranice - myšlení "out of the box".....
Rozhodně si "na první dobrou" nepředstavím "Žida jako muže v klobouku a v černém, který brečí u zdi"
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Marek Badatel
@Uživatel_5417695 Situace je taková že katolík ve všem co píšete "strčí Židy do kapsy" a to iv oblasti medicíny vědy dopravy i protivzdušné obrany. Z mého pohledu je Ion Dome směšný malý a drahý. Akorát se o o tom neví a nikde se to nepropaguje.