Video
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMilý Robo, doufám, že SMĚR zvítězí! Zeman popřál Ficovi vítězství ve volbách, kopl u toho i do české vlády
38 komentářů
Miloslav Podhola
0
Vzomeňme na co dojel Kiska. Neplatil daně, tak ho soudili. Příkladný prezident, trochu pochybný charakter!
Martin Kubik
Chvili jsem myslel, ze je to Kačer…. protoze byvali dva cesti prezidenti chteji aby vyhral hnedy a prorusky Fico. Tak to neco vypovida i o minulych letech v CR …
Uživatel_5670214
To byla ta nejnevhodnější resuscitace v dějinách české medicíny. Měli tu krysu nechat zdechnout.
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@JP Vám se zapotila klávesnice ..Pokud jsem neškodný....souhlas....Tak proč si se mnou dáváte tolik zbytečné práce.... Lidově řečeno,,,,pravda vás bolí a ***....Ale to je život....a na konec dotaz....Který politik součastnosti byl nebo je úspěšnější ve své politické kariéře...Než Zeman a Klaus...😂A prosím objektivní pravdu....ne kecy
@Saša Krach @JP tu je známá jako stále nadávající a nálepkovací kyselá okurka , bez argumentů, která hájí hradní bolševiky a tvrdí, že je demokrat. Očividně dementni bába, takže klídek 🤪.
@viktor viktor Pokud jde o Zemana. Zeman byl předsedou vlády jen 4 roky a za jeho vládnutí bylo taky dost a dost prasáren a ostudy (akce OLOVO) jeho spolupracovník Šlouf napojen přímo na mafii (Mrázek,donášel mu věci ze zasedání vlády) bombardování Srbska to je zcela Zemanovo dílo za naši republiku nebo nesplněný slib o referendu ke vstupu do NATO atd. Jako president tak to byla totální ostuda v celé Evropě potažmo celém světě. Jen ona eskapáda jak se ožral na ruské ambasádě a pak šel odemykat klenoty. Pozor z toho neviním Rusy ale jen Zemana. Nejhorší president po listopadu !
Saša Krach
Človek zde napíše... že dva naši úspěšní politici se shodnou v podpoře...A málo kdy se shodli...A hnedka se ozvou ...........😂
Jindra1956
Martin Rychta
Ostudy v prezidentském úřadě napáchal spolu se svou hradní mafií víc, než kdo jiný. Přízemním, mstivým ubožákem byl, je a bude. Obrovská úleva, že už nemá žádnou funkci, kde by mohl škodit a dělat ostudu.
Saša Krach
Celkem zajímavá shoda podpory dvou našich nejúspěšnějších politiků....Kteří mají i v pokročilém věku co lidem nabídnout....
Zkušenost a znalost.😁
Zkušenost a znalost.😁
JP
@JP A představ si ...TV debata kde sedíš .....TY....vedle tebe Zeman a Klaus.....Kdo by tam byl za vola.. Přemýšlej..😂😂😂😂
@Saša Krach Jediné co celý život nabízeli je lež, mstivost, podlost a zradu! Vám teda asi mají co nabídnout ale mě rozhodně ne.
@Václav Plachta Tak se postav za dnešní politickou garnituru....a v duchu si v hlavě ...představ....to je to co máš na krku....Jejich sliby, nedávné minulosti...co ti asi vyjde.😂😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
Když ten starý opilec někoho podpořil stávalo se že to byl polibek smrti. Už jednou Fica podpořil jak píše autor a Fico nevyhrál no a aby se historie neopakovala ? Navíc čistě teoreticky Fico může volby vyhrát ale vládu sestavovat nebude. To je to co se může stát i Burešovi u nás za 2 roky. Ale osobně si myslím, že Fico nakonec vládnout bude na rozdíl od Bureše v roce 2025.Pokud jde o Zemana opět se ukazuje jeho faleš lži a nesmysly. Osobně by mne zajímalo jakým právem hovoří o sobě jako soc.demokrat. Pokud je mi známo sama soc.dem. mu v roce 2003 dala většinově najevo že ho nechce za presidenta a on sám jim potom neustále jako pomstu házel klacky pod nohy kde to šlo a to i tak že klidně raději podpořil Bureše proti soc.dem. Navíc si ten opilec založil vlastní stranu SPOZ která vždy vyhořela ve volbách jako papír nikdy se nedostala do sněmovny . Její poslední výsledek ve volbách 2017 hovoří zcela jasně 0,37 %. Takže Zeman je určitě spíše zemanovec než sociální demokrat. Se soc.dem.se rozešel jak ideově tak lidsky.
JP
@Richard Šebesta..Kecy, co nesouvisí s člankem. Jo a zapomněl si dodat....Zeman a Klaus dva nejúspěšnější naší politici...podpořili Fica.. Asi vědí proč....blekoto....😂😂😂😂😂
JP
@JP Chcete vyjmenovat jejich politické úspěchy...asi ne. Určitě je znáte ..do dnes se tv stanice perou o jejich vystoupení...Kdo se pere o vás.....😂
@Saša Krach Sašo jako zaryty ZEMANOVEC nemáš rád pravdu, že jo ? Když někdo Zemana chválí jsi v sedmém nebi i když lže,ale když o něm někdo napíše pravdu zuříš. A píšu k článku Zemanovy polibky smrti jsou pověstné vzpomeň jak dopadl nejen Fico v pres.volbě ale i Bureš ! I když jak už jsem psal Fico zřejmě vyhraje a proti němu nemám vůbec nic.
@Saša Krach Já nepopíram Zemanovy úspěchy ale byly i prohry viz rok 2003 a jeho strana SPOZ (Zemanovci) která se po několika létech neúspěchu propadla do zapomnění ! To nemůžeš popřít !
@Richard Šebesta …což Česko nepoškodilo. Když sečtu 2 roky fialovců, tak mi z toho Zeman , potažmo Klaus vychází, přes všechny přešlapy , jako Ferda Mravenec.
JP