Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeEgypťané podporují trest smrti za opuštění islámu či kamenování za cizoložství. To je ta nová demokracie?
19 komentářů
lobineu
0
to je ta pravá islámská demokracie - teď prožerou a rozflákaj všechno, co tam měli převážně díky velké a dojaté části západního světa (a případně výskytu nafty na jejich území) a budou se hádat mezi sebou kdo má lepčího alláha... a pokud jim nebudeme dodávat auta, letadla, mobily, počítače a zbraně nemusíme se jejich příchodu pár let ještě obávat
zajda61
islám je víra plodící fanatické kreatury,....
duncinela
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jan77
to je islam. nenavistna rasisticka nesnasenliva ideologie co plodi jen imigranty. je z podivem ze ma tahle zrudnost ve vyspelem zapadnim svete status nabozenstvi. to kdejakej pedofil muze vyplody sveho choreho mozku prohlasit za viru a svou zlodejinu a vrazdy za jeji obranu ci sireni. na druhou stranu at si delaji v egypte co chteji. evropa by zadne imigranty z muslimskych zemi nemela prijimat a ty stavajici po dvacet let sterilizovat.
pavek_
O naprosto, ale naprosto tom samém jsem psal na svém blogu již v únoru tohoto roku: http://werner.blog.idnes.cz/c/175887/84-Egyptanu-podporuje-trest-smrti-pro-odpadliky-od-islamu.html
A co jako? A před Vámi o tom psal někdo jiný, protože pochybuju, že jste si ta čísla sám spočítal.
O pyramidách taky psalo víc lidí, a proč ne, pokud to dávalo smysl. Jaký smysl dává tohle? Je to jejich stát a jejich demokracie, tak jim ji nechte.
A nebo taky považujete za nedemokratické, že v Číně žerou psy?
O pyramidách taky psalo víc lidí, a proč ne, pokud to dávalo smysl. Jaký smysl dává tohle? Je to jejich stát a jejich demokracie, tak jim ji nechte.
A nebo taky považujete za nedemokratické, že v Číně žerou psy?
sendyman
jsem si přečetl Váš výblitek, Bucherte.
Nejde o to, že v mnoha případech bych pro to kamenování a sekání rukou byl taky - je to můj názor a navíc si myslím, že by to stejně nepomohlo.
Ale pokud jsou ta čísla pravdivá, tak to demokracie JE. Jejich. Tak co jim ji nechat?
Nejde o to, že v mnoha případech bych pro to kamenování a sekání rukou byl taky - je to můj názor a navíc si myslím, že by to stejně nepomohlo.
Ale pokud jsou ta čísla pravdivá, tak to demokracie JE. Jejich. Tak co jim ji nechat?