Prostor X

Zpět na článek

Storová: Válkovu kritiku jsem slyšela poprvé v televizi, neřekl mi nic. Za léky si budeme muset připlatit

18 komentářů

Miloslav Kolomazník
Kdo si myslí, ze je Valek kompetentní ministr? Takové pátraly jsme ještě neměli. Jeden má sifrovany telefon, všichni lžou a drží se za ruce, aby nikdo nevypadal.
viktor viktor
Když si Česko nadělá dluhy, protože i dnes už má jen holou p_r _e-l a ještě dá více, než 55mld. na Ukrajinu, tak to vlastenecky nevypadá. Ale jsem rád, že si u nás koupíte za další mld. letadla, která jednak nepotřebujete ( tento typ ) a jednak se nad Českem ani nebudou ve vzduchu moci otočit a ani kde přistát. Na to si budete totiž musit za DALŠÍ mld. upravit letiště milánkové. Ale díky Strakovce budeme mít v USA alespoň práci a ještě vaši vnuci nám budou platit dluhy , které fialovci nadělali. No a vy budete dál jezdit po rozbitých silnicích, škemrat o léky a potraviny , země bude pod cizí kontrolou a naši vnukové se občas přiletí podívat do skansenu Böhmen und Mähren. Jak já říkám. OK, hlupáky jste vyhnali ale tupce , i z KSČ, jste si nabrali. Mimochodem, kdy budou mít Fiala, Stanjura, Válek, Černochová atd. projevy na Červeném Hrádku ? Dejte vědět, přiletím.
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
@JP Já z USA, ale že tebe se vzteklinou a bez argumentů opět pouští z psychiatrie na vycházku je nezodpovědné. Mimochodrm. Píšeš hrubky ! Žiješ v CZ a stále tak blbá…
Saša Krach
Jsem přesvědčen že pan ministr se jednou určitě trefí ,,,,a léky se objeví,,,,,tedy možná. Nakonec pokud by je potřeboval pro sebe tak je určitě sežene....😭
JP
Saša Krach
@JP Přečetl jsem váš canc dvakrá­t...­.nepoc­hopil­...a­le brnká mi na nervy ta vaše lehkost bytí 😂....prostě a lehce léky nebudou.😂😂🐃🐃🐃
Nějak mi jde na mysl....Doba nedávná ,Nebyly roušky,,,, To bylo křiku o demisi ministra....
Dnes nejsou léky­...le­grace­....😱😱­😱😱
Lehkost bytí😂😂😂😂😂 jsem zdravá jak řípa.😝
JP
Saša Krach
@JP Dík za vaše zkuše­nosti­....😝😂­😂😂😂😂
Vlastimil Vinš
Tak léky nebyly a i občas nejsou, protože se posílají ve velkém na Ukrajinu a za léky se bude připlácet, protože vláda schválila už loni, že stát bude za děti a důchodce posílat zdravotním pojišťovnám méně a to méně částkou více než deset miliard to se musí ve zdravotnictví projevit, hlavně když jde do armády více peněz teď už o 30 miliard a příští rok ještě přidají x desítek miliard na armádu a pak půjde zdravotnictví do kopru, díky vládě Petra Fialy 😡
JP
Saša Krach
@JP Myslím si že pan ministr je náš ministr...Pokud svým umem sežene léky pro nás i Ukrajinu....Pak jsem pro pomoc...všemi deseti...
Pavel Maleček
Jedna z mála ve vysoké fukci žen, která svou inteligencí a obecným přehledem své okolí i nadřízené převyšuje, pana ministra nevyjímaje. Což je nejspíš hlavní důvod její kritiky a zbavení se přes opakované, nejspíš fixl výběrové řízení.

Škoda, oproti tomu co řídí třeba Sněmovnu je tato žena balzámem na smutek až strach z dopadů všudemožně se funkcí zmocňujících, panovačných, ale hloupých ženských.
JP
Jaroslav D
„Když jsem nastupovala do úřadu, tak se nejvíce kritizovalo, že by revize cen léků a jejich snižování měly být intenzivnější a rychlejší, dneska je naopak kritizováno, že jsou léky levné." Lidé kritizují, že léky že jsou levné? Kteří? Nenažraná farmaceutická lobby? To je nějaký špatný vtip, ne?
JP
Jaroslav D
@JP Já sem citoval její slova ty troubelíne..
JP