Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeReflex se nemusí omlouvat za Pitomia. Podle Nejvyššího soudu bylo možné Okamurovy názory považovat za hloupé
38 komentářů
Bedřich Kukačka
1
Takže teď je to úředně uznaný Blb. Kdyby to Pitomio nechal být a neřešil to, tak si na to nikdo ani nevzpomene. Teď mu již tato mimořádně padnoucí přezdívka zůstane navždy. Málokdy se podaří takto trefně někoho vystihnout. Děkuji autorovi za tento počin. A to že to byl zásah do černého ukazují reakce Pitomia. Vyskakuje jako čertík Bertík. Uráží roky všechny kolem sebe schován za svou imunitou. Ale sám svou karikaturu neunese. Slaboch a zoufalec. Tohle by se mělo dostat s patřičnou reklamou i do Japonských novin.
Vladimír Masata
Nenapíšu, diskutující tady lidé co píší úplně stejné pitominy jako říká (a on i je dělá) ten Pitomio!! Co si postavil mešitu ten nácek z Japonska, co hyzdí dnes záměrně celou mou milovanou Prahu a on se nám tak jen vysmívá ten spíš Hitler než hloupost jen předstírající klaun. Byl bych pak úplně pitomí jako oni. A zase mi to nedalo a házím své perly (i) pitomcům.
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@JP že by potrefena "husa" co ho snad i volí, se ozvala hmmm???
JP
Petr Semenec
JP
Uživatel_5514534
V totalitním státě s totalitní justicí se přihlouplý plátek Reflex může beztrestně vysmívat a dehonestovat každého, na koho totalitní systém ukáže prstem.
@Uživatel_5514534 A léky na hlavu jste si dnes vzal?Můžete mi napsat,proč je náš srát totalitní?To si vlastně představujete pod slovem totalita))
honza-dc
Takže je to teď soudem uznanej Pitomio
JP
Petr Semenec
@Petr Semenec. Tak jen idiot může mít názor jako vy. To,že se jednou v životě zachiváte jako idiot,z vás nedělá idiota. Když ale máte pitomé názory a pitomé chování několik let,jste pitomec nebo pitomio.
Petr Semenec
@Petr Semenec Dekuji za vaši lásku.Ano,mám na to,abych puncoval blbce a piromce,kteří mají za vzor Pitomia.Na rozdil od vás mám rozum,zdravý úsudek a nepotřebuji poslouchat bludy někoho,kdo šíří jen hloupost a nenávist.Bude to tím,že mám krásný život,což se o vás asi říci nedá.Zkuste se svým životem něco udělat,Pitomio to za vás neudělá
JP
JP
Vladimír Masata
A ještě měl NS konstatovat že pitomce z lidí i děla a jiné se ze záměrem dostat se s jejich pomocí k moci přes ty jenom jeho právě tak hloupé a přesto nebezpečné kecy leda pitomce, hlupáky a extremisty přitahuje
Petr Semenec
@Petr Semenec I když jde v tomhle případě o satiru a satirický časopis ale i člověka co hrozí že má tendenci napodobit snad i Hitlera? A že každý soudce má povinnost chránit i demokracii aby tady nechtěl někdo dělat z lidí salámy jako nedávno a on ten "Pitomio" hmhmhmh i takové lidi shromažďuje nejen pitomce? A nejde o nadávku ale je o sice nelichotivou a zaslouženou přezdívku kterou si sám vysloužil!
Petr Semenec
@Petr Semenec To vy tady někomu pořad nadáváte, soud řekl jen to, že ten Japonec říká hlouposti tak ať se nediví a ne že je hlupák, blbec, nebo prý vulgárnější jejich obdoba, pitomec a na to nepotřeboval žádného znalce, když jste na to přišel i vy jak tady píše?? hmhmh A už jsem psal že jde o přezdívku která holt znamená hloupý klaun a má smůlu že povýšila na synonymum jeho jména díky té vtipné karikatuře a není divu. A oceňuji snahu soudu že mu chce pomoc tím že ho upozornil aby ty hlouposti neříkal a nedělal on ze sebe toho pitomého klauna co prodával na příklad naším zbohatlým blbkám zájezdy do prezidentských apartmá po celém světě aby se na party u Babiše pak mohli pochlubit jeho motyké, kam až poslali jejich plyšové medvídky, jako typický rodilý český šmejd, prodávající hrnce za deseti tisíce v ceně jednoho.Kdy si některé znich i na ten zážitek peníze i půjčovali a dostávali se do různé tíže.
epr3
Musím před českou justicí smeknout. Po jedenácti letech vyřešit takto složitý a nesnadný úkol....je to zkrátka hodno obdivu.
Až půjdete k soudu s něčím opravdu podstatným, rovnou se předem rozlučte s tím, že byste se dožili rozsouzení dle zákona, na to je lidský život prostě moc krátký...
Až půjdete k soudu s něčím opravdu podstatným, rovnou se předem rozlučte s tím, že byste se dožili rozsouzení dle zákona, na to je lidský život prostě moc krátký...
JP
@JP Milá blběnko, tobě přijde normální řešit jedenáct let takovouhle p.čovinu? A nechceš přeci jenom radši přejet tu pavlač? U toho nemusíš tolik přemýšlet, víš?
Hulin No More
Hulin No More Vyhulíne, jako tradičně ti unikla pods*** mého příspěvku, tak ještě jednou pro tebe: co na téhle kravině trvalo jedenáct let?
Hulin No More
Petr Minář
Petr Semenec
Petr Minář
Petr Semenec
JP
@JP Řekl bych, že termín Pitomio Pitomia proslavil. Třeba se ujme i můj Srajchl 😃
Hulin No More
@Miroslav Hraběta ja zase navrhuji přezdívku a ta přeci nebyla nikdy trestná zase jednomu ,,Blbišovi" co má slunce za planetu a už mám, po tomhle Reflexu, úspěchu za hodinu jinde, 55 laiků teď už 70 za hodinu a 10 minut ale není to novinka už 24. 11. 21 tuhle přezdívku kdosi vyslovil ale nemělo to holt takový náboj.