Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVýročí s pachutí nicoty a úpadku. České aerolinie „slaví“ 100 let od svého vzniku
8 komentářů
Tonda Jeminablití
0
Jukněte, kdo to vlastní a vede, a pak se snad nebudete divit ničemu. To je dlouhodobý záměr nějakých deviantů, co je těší ničit. Konsistentnost jim upřít nelze. Nějakého snažice nebo snad někoho schopného k veslům nepustí. To mají pevně pod kontrolou. Jako jediné. Nevěřím, že existují nějaké další aerolinie, které by měly v roce 2024 třeba nefunkční webový check-in.
jan Cech
Pracoval jsem na Ruzyni od roku 1970. Když jsem viděl, co vyvádí Luft Jarda, šla mi z toho hlava kolem. Obklopil se dalšími lampasáky, kteří věděli o letectví prd. A ti si tam vzali poradce a aparát kynul a kynul. V době nástupu Tvrdíka bylo ČSA jedna z nejbohatších leteckých společností. Cash flow vysály společně ČSSD a ODS. Peníze zmizely. Pak nastoupil krizový manažer Lašák a ten dostal ČSA skutečně do krize. Spolu se svými kumpány rozprodali, co se dalo. Pak je vyhodili a po nich nastoupili kreatury jako Morelees a Dvořák a ti dílo dokonali. Já jsem byl odejit v roce 2013. Je mi jedné z nestarších leteckých společností líto. Strávil jsem tam krásné roky a letadla miluji. Ale političtí šíbři poslali aerolinku do kopru.
giorgio287
Ke stému výročí ČSA by bylo nevhodnější pověsit na lampu před hlavním vchodem na pražské letiště hrobaře aerolinek Tvrdíka - nejlépe za gule, šmejda socanskýho!
Ladislav Sedlák
Přátelé, chlapi, dnes je 6. října, tehdy jsme slavili Den Československé armády. Vy starší to znáte. I pan armádní generál a další generálové začínali jako poručíci v Československé lidové armádě. No a nikdo si nevzpomene. Novináři, zde jste se mohli vyřádit. K tomu bych přidal i slavnostní přehlídky na kterých byli tehdy snad všichni Pražáci a mávali nám a měli radost. Z této armády se zrodila armáda současné a proto nikde nic, nikde žádné připomenutí, již jste nás pohřbili???
Pavol Vraštiak
Tohle není nicota, pohřeb ani úpadek. Je to mistrovský kousek od Davida Coperfielda, který nechal nášho národního dopravce čsa jednoducho zmizet. Ani sám Babiš neví, jak se to mohlo stát...
Saša Krach
Za skoro 40 let jsme pohřbili tolik firem....😛 Už zbývá pohřbít stát...Jsme na dobré cestě.
Dva roky a nemáme co pochovat.😂😂😂😂🐃🐃
Dva roky a nemáme co pochovat.😂😂😂😂🐃🐃
@Saša Krach bohuzel, jak jsme svědci,v přímém přenosu, obavám se ze se toho doziji. Chtěl jsem jmenovat zde jmena tech kteří se přičinili za současný “stav” ČSA , ale pozdrzim se.