Komentáře
Zpět na článek
Bizarní spor v koalici: Aktivistická poslankyně Urbanová blouzní o rodině, člen ODS ji posílá na sex s černochem
26 komentářů
Soňa Benešová
2
Na druhé straně, kolik rodin na světě je jedna žena, jeden muž, jejich vlastní děti a žádné jiné, dvě pravé babičky a dva vlastní dědečkové? U nás v tradičně křesťanských oblastech tak maximálně třetina, spíše méně. Jinde to mají všelijak, třeba i čtyři ženy. Myslím, že z mužů místních diskutérů to tak nemá ani jeden. Všechno to bude rozvedené, ani nevědí, kde mají děti a jestli jsou jejich. Česko je poměrně veliký - bordel.
Přejít do diskuze
Soňa Benešová
@Tomáš Kostelecký Někdo tu má pocit, že dotyčná by o něho stála? Ve mně vzbuzují vyložený odpor muži typu Zemana, Babiše, a spousty dalších. Paroubek, fujtajbl.
viktor viktor
@Radek Kocvelda @JP se vydává za ženskou , ale vystupuje tu jako baba z prasečáku. Ona má v hlavě i hodné komunisty na Hradě , milou vzteklou Černochovou apd., když se jí to hodí.... a nedostatečné vzdělání k tomu. Zvyknete si.
Tomáš Kostelecký
Já tedy nechápu proč podobná témata otevírají ženy, kterých se to vůbec netýká a evidentně nikdy týkat nebude. Představa čehokoli spojené s touto velrybou, ve mě zhasíná všechny přirozené pudy. Brrrr
Soňa Benešová
Jednou jsem v hospodě na jakési oslavě v uvolněném stavu začala rozvíjet myšlenku, že by se mi líbilo být u počítače, kde by byla databáze DNA mužů a dětí a jak by ten počítač přiřazoval děti k otcům. Půlka pánů u stolu zkoprněla a jeden se mě zeptal, jestli to jako fakt myslím vážně..
viktor viktor
@JP Diplomovaná soudružka komisařka z Hradu a dáma ??? Absolventka Akademie Klementa Gottwalda ? Manželka profláknutého předsedy ZO KSČ , špiona Pávka ? Tahle komisařka dojila státní kasu jako komunistka a dojí dál.! Když ona, podplukovnice, v KSČ dojila, tak jiní putovali do vězení . FUJ !!! Ty jsi ale pošahaná soudružka .
viktor viktor
Ženy do politiky patří stejně jako muži. Ovšem ne jalovice, kravěny, nebo volové. Viz většina Strakovky, Hrad , Parlament, Senát…a proto ten Český Kocourkov.
Pavel Maleček
Buchert klasicky využívá předvádění se dvou sebestředných blbců k tomu, aby předvedl svou rádoby intelektuálně společenskou vyspělost. Což hned popírá tím, že názor jakéhosi podhorského, řadově ODSáckého trumbery z jeho soukromém profilu předkládá coby téměř oficiální stanovisko ODS.
Čímž dokazuje pravdivost rčení, že když se dáte do řeči s blbcem, v tu ránu se hádají blbci dva, v tomto případě tři ... že Bucherte.
Čímž dokazuje pravdivost rčení, že když se dáte do řeči s blbcem, v tu ránu se hádají blbci dva, v tomto případě tři ... že Bucherte.
Kateřina Vargová
Díky za aktivisty, co mají sílu, chuť něco měnit, za mě...rodina nebyla milující tatínek a maminka, dědové nebyli a babička jedna,co neměla moc zájem, ona taková "tradiční rodina" není pro spoustu lidí nic o co by stáli, rodina by měla být místo, kde je dítě milováno a kde se nemusím bát. A kdo bude tu rodinu tvořit...to už je fakt úplně jedno
Jaroslav Řezáč
nějak jsme se porouchali v tom, že sexismus je obecně přijatelný. Pokud si někdo myslí, že není, to z něj nedělá horšího člověka.
Když někdo projeví vlastní názor, tak jej smažou jak na FB.
My už jsme postižení svobodou slova natolik, že odmítáme svobodu myšlení a tak se to celé stává prázdnou floskulí. Takže jsme sice ve svobodě ( fyzicky), ale komfort svobody ( duševní) se stává nedostižný.
Pak se můžeme dočkat i takových hloupých reakcí jak je psané, ostatně sítě hloupostí a zbytečností jsou plné.
To, že máme v kapse mobil s internetem z nikoho lepšího člověka neudělá. Jen se "recyklují" ti, kteří mají nějakou odvahu tam projevit názor.
Zkrátka, kdyby Facebook byl prázdným sudem, asi bychom všichni ohluchli a tak stejně " kvalitně" se baví i politici mezi sebou. Je to vzorek společnosti.
Když někdo projeví vlastní názor, tak jej smažou jak na FB.
My už jsme postižení svobodou slova natolik, že odmítáme svobodu myšlení a tak se to celé stává prázdnou floskulí. Takže jsme sice ve svobodě ( fyzicky), ale komfort svobody ( duševní) se stává nedostižný.
Pak se můžeme dočkat i takových hloupých reakcí jak je psané, ostatně sítě hloupostí a zbytečností jsou plné.
To, že máme v kapse mobil s internetem z nikoho lepšího člověka neudělá. Jen se "recyklují" ti, kteří mají nějakou odvahu tam projevit názor.
Zkrátka, kdyby Facebook byl prázdným sudem, asi bychom všichni ohluchli a tak stejně " kvalitně" se baví i politici mezi sebou. Je to vzorek společnosti.
Tomáš Kostelecký
Ano, každý máme svůj vkus a svoje priority. Nebo Vám přijde, že svůj názor někomu nutím ? Jen, že pocit dotyčné, vůči mě, je mě zcela volný. @Soňa Benešová
Soňa Benešová
@Hulin No More Co by nešlo? Technicky bez problémů. Jenom by musela být databáze DNA. A na to máme lidská práva a podobné moderní věci.