Rozhovory

Zpět na článek

Viliam Buchert: Izraelci půjdou dům od domu, návrat rukojmích může trvat roky. Hamás má podporu i v Evropě

20 komentářů

Saša Krach
Možná by bylo dobré zavést nový trest ....třeba pro JP...
Trest...Odsuzujeme vás na tři roky pobytu v městě Gaza a to v mírovém čase....
A věřím že po vykonání tohoto trestu tím či oním, pachatelem by kriminalita prudce klesla....JP by tam šel za blbost a neznalost...
Saša Krach
Bez vody, jídla a elektřiny...a možný útok....A hned mi napadá otázka, kolik nevinných u toho zemře...Nebo to bude tak,,, mrtvý indián dobrý indián.
Izrael je demokratický stát s vyspělou kulturou.....Tak snad ne.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
@Hulin No More Tak nějak křesťani to nejsou....ale všichni jsou lidé...i když některým tento název nepatří.Je mi u pr*ele kdo co vyznává,,,,ale každému stejným metrem.
JP
Jirina Speil
@Saša Krach Kdo seje vitr,sklidi uragan! Nebo ten co tancil byl necim vinnen? Cim???
Saša Krach
@Jirina Speil Až tě tvůj názor jednou potká....a budete plakát...tak si vzpomeň na svůj názor...😂😂😂😂👹
JP
Saša Krach
@JP Nejdříve si někde přečti jak a proč vznikla Gaza...Kdo v ní vládnul a komu to předal....A nakonec jaké mají práva lidé žijící v Gaze....A pak se chlape pleť do politiky. Za trest za tvou blbost bych tě odsoudil na tři roky do Gazy..😂😂😂😂😂😝
JP
0lda
Hamáz musí být vymazán a radikálové v Německu se musí vystěhovat zpátky mimo Evropu ! V Evropě nemají co dělat protože jejich duc*** a žití je ne jiné úrovni .....! A co hlavně křesťany nenávidí a vraždí !
giorgio287
Škůdce je třeba důkladně vyhubit. Jinak nebude klid.
Qaid
Saša Krach
V tomto městě žije 2 miliony lidí na malém kousku země ..Mr­aveniš­tě..­..Ti­to lidé nenávidí Izrael....Nechtěl bych být vojákem a vstoupit do města....Tam nepomůže žádná technika ....Pokud se budou bránit a Izrael nasadí techniku....Bude to masakr.
Určitě v místě je nechvalně známá TV ta to pustí všem Arabům.....Malér je na světě.
JP
Saša Krach
@JP Je těžké rozeznat pro blba...o čem píši. Já ti pomohu...chlape hloupá...zastáváme se Izraele,, a jeho vojáků ..Bože co se sem dostalo za nudli.
viktor viktor
@JP Ale má za “ ***í “ pilného kariéristu Péťu Pávka z Hradu, co s arabskými teroristy studoval boj proti “ zlému “ západu a soudružku manželku politručku , která k tomu se***vala. Taky moc špatné !!!!
viktor viktor
@viktor viktor …”se***vala” mi vymazali. Neuvěřitelné .
Miroslav Hraběta
@viktor viktor Jsi debil, traktor.
Hulin No More