Divoký kačer

Zpět na článek

Česko má nejvíc odborníků na všechno na světě. Od covidu přes hokej až po Blízký východ. Češi rozumí úplně všemu

11 komentářů

Pečlová Kristina
To je škoda, já myslela, že je to pravda!
Mar Pet
nejvic odborniku je v politice, smejou i kameny co jsou tam za mozky. chudaci za gresli jsou schopni prolezt strevem svym panum a jazykem jim udelat kolonoskopisi.
Raskanek
Pane Landsman já normálně nevím jak tohle nemůže číst víc lidí, měl by jste normálně udělat placenou sekci kde by se vydávalo dvakrát tolik za nějaký ten peníz a já bych to hned koupil, vždy mi zlepšíte náladu.
Radim Měcháček
@Raskanek No jo , ale pan Landsman je zrovna jeden z těch , kteří rozumí všemu .
Raskanek
@Radim Měcháček chlape doufám že to nebereš ty jeho zprávy vážně však jsou to strašně povedený vtipy
Mar Pet
@Raskanek
ano, presne tak. spravny ovcan ,co jeho mozek saha jen tam kde mu dovoli loutkovodici.
19.3.1977
Nejvíc je jich na fejzbuku
Radim Měcháček
A vůbec největším odborníkem na všechno je pan Dominik Landsman , ten rozumí úplně všemu .
Kerberos123
@Radim Měcháček a kde jsi byl ty, když se rozdávaly ceny za chytrolínství?
Radim Měcháček
@Kerberos123 A co ty , máš nějakou ? Nebo máš nějaký problém ? Tak si zajdi k Cimickému .
Tomáš Kostelecký
....... jinými slovy, máme nejvíc tlučhubů, v přepočtu na počet obyvatelstva, na světě. Už teď nás má zahraničí za blby........ zachraň se kdo můžeš.