Video
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBabiš se ve Sněmovně na mikrofon omluvil Kalouskovi. Soudně uznaný lhář drmolil, trvalo to 14 vteřin
28 komentářů
Danica Klimesova
2
Tak to by Vám šlo urážet,ohledněte se koho máme ve vládě lháře,podvodníky,zloděje,ale Vám to vyhovuje MILUJEME PĚTISMRAD.
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Danica Klimesova
0
@JP Milá holubičko o moje jméno se neotírej vráno.
JP
viktor viktor
0
@Danica Klimesova S @JP si nedělejte hlavu. To je tady náš Pepek Vyskoč i když se podepisuje střídavě jako 🐂, nebo 🐖. Podle toho jak ji dr. Chocholoušek právě osloví. Ale jinak tu stále kvoká, stále kvoká…a obdivuje KSČ na Hradě.
JP
Vladimír Veselý
Tak jsme si to 14 vteřin užili (není to málo?) a teď zase budou následovat nesrozumitelné útržky vět a výkřiky pana ANOdreje Bláboliše.
Richard Šebesta
Lhář Bureš opět lhal ! Bylo vidět jak to drmolil a jak byl falešný a vůbec to nemyslel upřímně !Absulotní H Ň U P !
@Richard Šebesta Jako třešnička na dortu ani to neuměl říct správně česky , prostě KATASTROFA !
JP
Tomáš Kostelecký
Vládnou nám ještě větší hova da než byli bolševici. Jen cenzuře se dnes říká korektnost a místo sovětských dělníků a pionýrů, nám všude serou ne - gry a Araby. Celý svět vidí, že multikulti je absolutní hov - adina a soužití ras nefunguje, po staletí, nikde na světě, ale nám to furt budou cpát. Jakoby nám nestačili cigoši.
A my jsme občany ne České republiky, ale Českého neokomunistického oligarchátu.
A my jsme občany ne České republiky, ale Českého neokomunistického oligarchátu.
Avenger2008
@Avenger2008 Rákosky třeba z SPD nás terorizují a parazitují na nás ? Myšleno je nejen Česko ale celá EU neb k ní bohužel patříme ať chceme nebo ne !
Miroslav Hraběta
To je jako kdyby se mi omluvila plíseň, že mi napadla chleba 😃
Bureše bych nepřirovnával k plísni, ale ke zhoubnému nádoru. Už aby chcípnul, udavač.@Miroslav Hraběta