Divoký kačer

Zpět na článek

Velká pardubická bude příští rok bez koní, žokejové poběží po svých. Pořadatelé ustoupili ochráncům zvířat

14 komentářů

Uživatel_5581204
Hlavně že p.Liška z "kůň je taky člověk" chvátal autem. Ví kolik lidí a koní zemře při dopravních nehodách? Měl běžet a ne si vozit *** g autě 😃.

Jen jsem zvědavý co je stane s dostihovými koňmi když zrušíme dostihy???? Asi půjdou do salámu, to je humánnější.
Norbert Bozo
Krasny tragi-komicky pribeh kde se misi fikce s realitou dnesni doby🙂,tohle bych dal jako povinnou cetbu vsem druhum aktivistu,mozna by to aspon nekterim docvaklo...
jitucha
Velice pěkný článek, ale gendrově nevyvážený.
Pokud to chcete napravit, musí startovat on jako ona, ona jako on, ono, oni a samozřejmě také já nevím kdo jsem.
Doufám,že jsem na nikoho nezapomněla.🤣🤣🤣🤣🤣
Jaroslav Mojzisek
Tak na to se půjdu podívat,doufám že také schtaji několik ran bičíkem
Roman Marinov
Já bych nechal běžet koně bez žokejů kolik ročníků jsme byli svědky toho že do cíle kůň bez žokejem dorazil a byl v pořádku. Myslím, že žokejove to koním kazí.
Uživatel_5685258
Úžasný článek, výstižný a velmi humorný 😀 dlouho jsem se tak nezasmala
Milan Bürger
Velmi dobře napsaný článek popisující současnou realitu ve společnosti. Bohužel smutná pravda, kam to společnost v 21 století dopracovala.
Jiří Hanák
Smutné ale výstižné. Třeba se ti ultraortodoxní hňupové chytí za rypák
Simona Chrastná
Kéž by to byla pravda!
LPS monika
Já si myslím že by měli pořadatelé vrátit příští ročník velkou pardubickou do roku 1937 a pak at říkají že je tohle týrání koní. Myslím si že už to pak nikdo neřekne že ne tento taxis nebezpečný
František Roubal
Po dlouhé době jsem se po ránu zasmál. Děkuji výstižné...
Uživatel_5685032
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5379779
To je tak srandovně smutný.. Děkuju autore, to se ti opravdu povedlo!
Bruno Ferari
Smutne zrcadlo dnesni dobe. Pobavilo.