Komentáře

Zpět na článek

Cyril Höschl: Může existovat homosexualita mezi zvířaty, nebo se vyskytuje pouze u lidí?

6 komentářů

Jaroslav Řezáč
ať se těch zvířat na to zeptají, co jim odpoví?
thomas2
@Jaroslav Řezáč - copak zvirata muzou mluvit? Leda nejaci papouskove se dokazou naucit trochu mluvit, ale moc ne.
Petr Semenec
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
thomas2
@Petr Semenec - Bolsevicka propaganda vedla k ruske obcanske valce, ktera se stala po bolsevickem puci roku 1917, kvuli ktere zemrely miliony Rusu, a pak k diktature Stalina, kvuli ktere zemrely desitky milionu obcanu SSSR. Pak to vedlo k cinske obcanske valce, ve ktere zemrely miliony Cinanu, a ktera take skoncila vitezstvim bolseviku. Homosexualita k nicemu takovemu nevedla. Je to normalni zjev v prirode, jako to vime u zvirat. A potlacovani homosexualnich instinktu homosexualu velmi casto vede k diktature, jako to vidime v Rusku nebo v arabskych zemich. Jsou to zdrave prirodni instinkty. A kdyz se nekteri homosexualove chovaji spatne, tak to neni kvuli homosexualite, ale muze to byt kvuli potlacovani homosexuality, coz casto vede k promiskuite homosexualu. Ovsem ne vzdy. Mne byla v detstvi potlacovana heterosexualita, ale jsem heterosexual, a sex jsem nemel. A to uz jsem v duchodu. Tak nikdy nebudu mit sex. No, to je nakonec lepsi.
Petr Semenec
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jaroslav Řezáč
@Petr Semenec bych řekl, že zvířata z toho nemají takový mentální " průjem" jako Homo sapiens