Život a styl
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentáře„Zabijte Facebook!“ Útok na sociální síť proběhne 5. listopadu. Pokud někdo nehackoval hackery
3 komentáře
placirkabodlo
0
az dojde stava
sirien
Nejprve ještě víc zlevicovatěl, potom zburválněl, následně zvulgárněl a teď už i populisticky zastává teze líbící se vládním sekcím a korporacím... ještě chvíli a budu tu číst oslavné články na OSA a další podobnej hnůj, ne?
A ještě navíc se autor ani nemá koule pod to podepsat.
Anonymous nezachraňují lidi před nimi samými - FB ovlivňuje soukromí i těch, kteří na něm nejsou. Pokud Anonymous hodlají sejmout FB, tak zároveň bojují i za mě, chrání mě před pitomci z mého okolí, kteří na FB postují informace o mě, fotky na kterých jsem a já za to Anonymous velice, velice děkuji a moc moc doufám že uspějí a hrozně lituju, že bohužel nejsem ITák, natož hacker, protože kdybych byl, tak se 5. listopadu určitě přidám.
Kromě toho - základní filosofie Anonymous je definitivně správná - Internet nepatří nikomu, žádná vláda nemá právo na něm prosazovat své zájmy, žádná instituce nemá právo zkoušet jej cenzurovat. Internet se zrodil jako prostor pro volný proud informací a takovým také musí zůstat a pokud to znamená, že nějaká skupina musí za tímto účelem útočit na různé organizace, které se snaží Internet zmanipulovat nebo napadnout právo každého jednoho jedince na jeho soukromí nebo jednání (OSA, F, pak jsem rozhodně na jejich straně.
A ještě navíc se autor ani nemá koule pod to podepsat.
Anonymous nezachraňují lidi před nimi samými - FB ovlivňuje soukromí i těch, kteří na něm nejsou. Pokud Anonymous hodlají sejmout FB, tak zároveň bojují i za mě, chrání mě před pitomci z mého okolí, kteří na FB postují informace o mě, fotky na kterých jsem a já za to Anonymous velice, velice děkuji a moc moc doufám že uspějí a hrozně lituju, že bohužel nejsem ITák, natož hacker, protože kdybych byl, tak se 5. listopadu určitě přidám.
Kromě toho - základní filosofie Anonymous je definitivně správná - Internet nepatří nikomu, žádná vláda nemá právo na něm prosazovat své zájmy, žádná instituce nemá právo zkoušet jej cenzurovat. Internet se zrodil jako prostor pro volný proud informací a takovým také musí zůstat a pokud to znamená, že nějaká skupina musí za tímto účelem útočit na různé organizace, které se snaží Internet zmanipulovat nebo napadnout právo každého jednoho jedince na jeho soukromí nebo jednání (OSA, F, pak jsem rozhodně na jejich straně.
waron
Řekl bych, že to je celkem dost velká výzva, ale každopádně jim fandím. Velký bratr Facebook má před G+ a Twitterem i Diasporou náskok díky velké uživatelské základně, složené víceméně z ovcí které si rádi kliknou na jakýkoliv link jim poslaný a slepě facebooku důvěřují. Pokud by se to povedlo na déle jak pár minut, tak by to byla dost legrace, vidět všechny ty uživatele, kteří by přišli o komunikační prostředek no.1 - všechna ta nervozita z nemožnosti postnout status ohledně nejčerstvějšího citového rozpoložení, nemožnost farmaření, či posílání čehokoliv virtuálního.. Hacktivismu fandím, proto THUMB UP..