Komentáře

Zpět na článek

Kdy konečně zmizí Ladislav Bátora ze státní správy tam, kam patří?

27 komentářů

jaryn1jaryn
Je vidět, že jste klasickej "mociposkok" a vlezdo***a bez špetky vlastního názoru.Navíc mám pocit, že právě ten poslední odstavec splňuje podmínky trestného činu a vůbec bych se nedivil, kdyby vás někdo žaloval.Nevím jestli jste novinář, (po pravdě dle vašich článků o tom velmi silně pochybuji - spíš jste "něčí" známej a protože jste se nehodil ani k lopatě - holt děláte to co děláte)ale pokud skutečně ano, běžte pracovat třeba do Blesku.Tam jsou na takovídle z odpuštěním *** zvyklí...Jsem pro absolutní svobodu slova, přesvědčení a názoru, nicméně toto už není názor, toto je skutečně nabádání k trestnému činu.Chápu že se vám něco nelíbí - ostatně je to vaše právo, ale představte si situaci, že někdo na vás na ulici ukáže a začne řvát že jste pedofil - co myslíte že udělaji lidi?????
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
anna585
To je už snad obsedantní posedlost Bátorou, pane Holče.
pavel07
No já si o něm osobně myslím, že je pokrytec, tvrdí, že proti homo nic nemá, ale místo ustáleného slova "homosexualita" používá "homosexualismus", což má negativní konotaci-viž klientelismus, fašizmus, komusnismus apod - prostě něco negativního vzešlého z lidské vůle, nikoliv neutrálního neovlivnitelného vzešlého dejmetomu z osudu. Čili mezi objektivními konservativními řádky po nás pomrkává a sděluje nám, jak to ve skutečnosti ve svém nitru má. Myslím že tyhle typové mají ten svůj "konservatismus" jako vetntil pro to, aby mohli veřejně prezentovat to, co by jinak neprošlo...
Ale samozřejmě mi to někdo vysvětlí, jak je to tím, že je vzdělaný a čerpá z nějaké nejlépe historické literatury apod...
zerovan
sendyman
Dík , ač se zdá, že to bude sešlost smutná - no, jdu se s tím pokusit něco udělat...
el.mimo
Vše nejlepší, Sendymane! Večer si dám na Vaše zdraví kalíšek a na dálku tak podpořím sešlost!
el.mimo
A v čem se Vám zdá přiblblá, když pominu, že se nebavíme ani tak o myšlence jako spíš o faktu? Považovat za argument mohu argument, ne bezmocný výkřik, který - byť by i obecně mohl býti dobrou radou - nemůže argumentem býti, stejně jako ta rada. Zkuste se nad tím zamyslet.
Člověče, tohle je přesně důsledek vaší demokracie - krafáte, co vás napadne, naprosto nezodpovědně, nevíte ani co a o čem, ale hlav­ně_a­by_vás­_bylo_­slyšet. Pak se divíte, že žijete v Kocourkově.
A pokud jde o mě, nemějte péči, dobrý muži, ale děkuji za Váš zájem. Obrátit proti mně technickou závadu, kterou jsme tu už probrali - "kopírování"... zoufalče. Zdá se, že dalšího smyslu tato diskuse již pozbyla, leda bych vykazoval Vaše nadšení pro bezobsažné plky, adresné invektivy, případně Vám alespoň chtěl opravit gramatiku a pravopis.**
sendyman
Pánové, že se vměšuju: oba vás tu rád vidím, ač se osobně (ještě?) neznáme. Nemohli byste na sebe přestat vystrkovat ty pindíky aspoň dneska? Mám narozky...
Palopetro
Vždyť si to po sobě alespoň přečtěte a nekopirujte do textu dvakrát stejnou ,byť přiblou myšlenku.A považujte to laskavě za dobrou radu a argument.