Rozhovory

Zpět na článek

Miloš Zeman pro Reflex o své porážce: Putin napadením Ukrajiny udělal chybu, která je horší než zločin

37 komentářů

Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Hraběta
@viktor viktor To jo, dokázal smrdět, lhát, chlastat jak gogolovský mužik, jeho blbmoty uváděly v úžas slabomyslné tvory jeho levelu nula, prostě archetyp vašich fotrů z periférie 😃😃 traktor, vykat Machovi, to už je fakt masakr na kvadrát 😃😃 Slova gogolovský, archetyp a kvadrát si najdi ve slovníku 👻😃
Jaroslav Procházka
Návrat idiota. Tentokrát na stránky Reflexu.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Typická povaha Zemana. On považuje oněch 27 sociálních demokratů kteří ho nevolili v roce 2003 za zradu ale už neřekne že předtím je třeba tedy některé zradil on sám. Proč by ho měla volit třeba Petra Buzková na kterou on a jeho poskok Šlouf sepsali pamflet který vešel ve známost jako OLOVO který se ji snažil zcela lživě zdiskreditovat ?
Richard Šebesta
Tak alkoholik Zeman udělal těch chyb a podrazů a všeho zlého za dobu co byl v politice tolik že vypisovat vše budu zde do rána. Jeho permanentní lhaní a překrucování pravdy je už pověstné. Pokud jde o válku na Ukrajině tak je zajímavé že se zde zcela rozchází s mnohými svými dřívějšími spojenci a obdivovateli.On považuje to že Putin napadl Ukrajinu za chybu a přímo zločin. SPD,KSČM,rovněž SMER soc.dem. na Slovensku a další to vidí trochu jinak.To jsou všechno bývali Zemanovi spojenci ještě z doby před únorem 2022. Oni nepopírají že Rusko přepadením Ukrajiny udělalo chybu ale na rozdíl od Miloše tvrdí že tomu útoku něco předcházelo a že jak Ukrajina tak i západní země zejména USA mají na té situaci svůj velký podíl. Zeman byl prostě velmi špatný politik a to navzdory tomu že byl dvakrát zvolen za presidenta a byl i předseda vlády. On totiž utrpěl i nejednu porážku o nichž taktně mlčí. Třeba volba presidenta v roce 2003 kde ho vlastní stranicí potopili a volili V. Klause a usoudili tedy jistá část soc.dem.že Zeman si nezaslouží být president.Nebo založení jeho strany SPOZ k níž se Miloš nyní vůbec nehlásí a to navzdory tomu že nesla jeho jméno. SPOZ se nikdy nedostal do sněmovny a vždy v každých volbách ztrácel třeba v roce 2017 volilo SPOZ jen 0,37 % voličů. Dnes se Zeman vydává za sociálního demokrata protože s tou stranou vyhrál volby v roce 1998 ale SPOZ se kterým nic nedokázal jako by nebyl. Tedy typický Zeman falešný až na pudu.
Vadima
Co si asi teď říká doma Miloš Zeman?...Blbci z reflexu mi po všech těch urážkách ode mne pořád lezou do ***e chchcháchá
Tomáš Kostelecký
Zeman se trefil pouze v jedné věci a to v té kolik, že se v českém národě nachází de bilů, primitivů a alkoholiků. Díky hlasu právě těchto, 2 x zvládl vyhrát volby.@Richard Šebesta
Tomáš Kostelecký
Předpokládal jsem, že člověk s jeho renomé, skončí ve funkci a zmizí ze světa, ale asi nějaký masochista se nechává i nadále oblažovat jeho rozumy a přeposílá je do světa. Mě, osobně, by bylo líp, kdybych toho bolševického slintáka, už nikdy neviděl ani neslyšel. Je to bývalý sovětský agent KGB. Jeho legenda o opuštění KSČ, trošku pokulhává, pokud člověk tu dobu temna, kdy tu komundírové vládli, prožil ví, že plácá nesmysly. Horší než vyhozený komouš, byl komouš, který se rozhodl rudochy opustit. V tu chvíli se chovali jak odkopnutá ku rva. S takovým činem by se nedostal ani do kotelny v nemocnici, natož do centrály sovětské špionáže a propagandy - Prognostického ústavu. Je zajímavé, že místo toho aby spolu s Klausem děkovali Bohu, že je národ neoběsil, neustále kazí vzduch svými mozkovými výpotky, o nichž jsou přesvědčeni , že jsou geniální. Zbytečný, neužitečný a škodlivý trouba a blb. Prostě tlučhuba.
Uživatel_5670214
Zeman dokazuje, že i když moudrost přichází až s věkem, někdy věk přijde sám a to je přesně jeho případ. Ten člověk nedohlédne ani špičky svého nosu, jak je sebestředný a zahleděný jen do sebe. Jsou věci, ve kterých s ním souhlasím, ale jako člověk je to odpad.
viktor viktor
Na Zemana a jeho rétoriku hlupáci nemají dodnes a bojí se ho i když je již na vozíku. Tleskejte dál hloupé a zlé Pekarové , KSČ na Hradě a sedmilháři Fialovi. Na víc ostatně nemáte…
Tomáš Kostelecký
To ty sám nebo ti někdo pomáhal ?@viktor viktor
Saša Krach
Pokud někdo dokáže v našem Ďolíčku to co dokázal Zeman...Mohu jen říci , klobouk dolů....a nemusím ho mít vůbec rád....
Úspěch měl z politiků po revoluci asi největší.
A pár trpaslíků zde ...co mu nemohou přijít na jméno, na jeho úspěchu nic nezmění...
Tak aspoň důchodci kopnout do kotníku .....
Malost a trapnost......😛😛😛😛😛 A hurá na Zemana,,,,vždy nás porazil a to mu nedo­pustí­me..­.😛😝😂😂😂😂
Ivana Radosavljeviov
@eva27.. a kdepak ti slušní novináři vězí.. kde jsou..???.. No nejsou... !!!
Avatar - Jaroslav Řezáč
Jaroslav Řezáč
pěkně si zatleskáme, kdyť Rusko jak jsme ho kdysi znali končí...Rusko je rozložené a je jen přívěškem na klíči Číny...
Richard Šebesta
@Tomáš Kostelecký Souhlas a taky hráč superligy v chlastu. Podle některých historiků on a Gottwald vedou tabulku našich presidentů v množství vypitého alkoholu. Vzhledem k tomu že Gottwald byl president jen 5 let a Zeman 10 určitě mu patří 1.místo v opíjení se i v ostudě zejména na veřejnosti.
Richard Šebesta
@viktor viktor Jasně zato Zemanův poskok Šlouf dělal jeden podraz za druhým viz.pamflet Olovo nebo to jak intenzivně spolupracoval s šéfem org.zločinu Mrázkem. To byl teda " borec"
Richard Šebesta
@Saša Krach Když Sašo někdo o někom napíše pravdu je podle tebe trpaslík ? Hitler taky dokázal sjednotit celé Německo a Němci ho dlouho skoro zbožňovali a přesto to byl šmejd a zločinec. Ale máš pravdu Miloš toho dokázal opravdu hodně mimo jiné rozhádat vlastní stranu (soc.dem.) proto ho 27 straníků ani nevolilo na presidenta, taky stát se alkoholikem, neplnit sliby viz. referendum o NATO lhát dělat podrazy a přesto ho lidi zvolili 2 x presidentem. To opravdu nechápu.
murphy666
@Miroslav Hraběta : Hezky jste nám popsal Havla... A něco k Zemanovi máte..??
viktor viktor
@Luboš Hanus Česko se zadlužuje a upadá. Zeptej se raději ve Strakovce, co to hulí. Batroš by mohl vědět. Nebo hradní soudružka politručka. Nedávno běhala na “ medailování “ , zahalená v sovětském praporu , Nebo soudruha Pávka. Trefil v rauši praporem do hlavy chudáka vojáka.
Saša Krach
@Luboš Hanus Co hulime...tato vláda už od ledna z nás udělá nekuřáky....a to i elektronické.😂😂😂😂
Luboš Hanus
@viktor viktor Tvl co to s Krachem hulíte??
viktor viktor
@Richard Šebesta Líná Buzková, co ukazovala svůj předstih, ale patřila k těm liným a hloupým…?
viktor viktor
@Uživatel_5670214 Hovoříte opět o sobě ?
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký To “ tlučhuba , trouba a blb “ , myslíte jistě sám sebe. Tak to bych věřil. Vždyť vy přeci pilšete pod heslem “ Pravda a láska vyděsí “. A to je typické pro český rybník.
viktor viktor
@Saša Krach Hezky jste popsal ten páchnoucí český rybník a zavistivé škrabky české kotliny. Sečtělý a VŽDY vlastenecky jednající pan Zeman je výjimkou mezi těmi zlatokopy současnosti. Od KSČ na Hradčanech až po prasečák ve Strakovce.
Richard Šebesta
@Jaroslav Procházka Trefné
Alexej Sidorenko
Tak tohle je docela legracni. Vzpominam si na jedno jeho setkani s Putinem, kdy ho Putin umravnoval v jeho vyrocich (tehdy na vrub novinaru). Ted z neho dela zrudu, aby se pravdepodobne nekomu zalibil (nevim vlastne komu a je mi to nakonec i jedno). Muj vztah k obema je takovy, ze Zemana nemusim kvuli jeho cinum a projevum dlouhodobe (pamet mi slouzi a jiz si neco pamatuji - v podstate vetsinu jeho politicke kariery) a Putin je mi zcela ukraden. Ale je to opravdu legracni.
eva27
@Jaroslav Procházka Smutné. Tam bych ho nečekala.
eva27
@Tomáš Kostelecký Ano, to je přesně Milouš II.
eva27
@Richard Šebesta Souhlasím. Prezident hulvát a lhář, čínský a russácký poskok, idol takových, jako on.
eva27
@Miroslav Hraběta přesně jste to popsal.
eva27
@Vadima Měli by se na něj vykašlat, všichni slušní novináři by ho měli ignorovat. Jediné, co si zaslouží, je zapomnění, to přinejmenším.
eva27
Bez rozhovoru se Zemanem bych se ráda obešla. Bude to zřejmě jediný článek, který si v tomto čísle nepřečtu. Bylo ho až moc, na můj vkus.
Tomáš Kostelecký
Adolf Hitler byl také sociální demokrat.@Richard Šebesta
Richard Šebesta
@Uživatel_5670214 S tou poslední větou souhlas 100 %
Avenger2008
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avenger2008
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.