Rozhovory
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVlach: Válka na Ukrajině zamrzla. Rusko ale nemá kapacitu řešit jiné konflikty a ztrácí své sféry vlivu
13 komentářů
Radek Kocvelda
1
Trochu mě zaráží, že Reflex si plete symboly na paží promotér.Sláma u kravina!
Anonym
1
@Radek Kocvelda Chcimír....?
Saša Krach
Jak by se celá věc možná rychle vyřešila...
Představte si situaci...
Arabové se naštvou na EU za její postoj ohledně Palestinců a Gazy
Přestanou dodávat naftu a plyn do EU....Už se to jednou stalo...
Zima za dveřmi....Co by zbylo politikům.....Jednání nebo jejich konec...
Ode mne fantasmagorie .....Ale 😂
Představte si situaci...
Arabové se naštvou na EU za její postoj ohledně Palestinců a Gazy
Přestanou dodávat naftu a plyn do EU....Už se to jednou stalo...
Zima za dveřmi....Co by zbylo politikům.....Jednání nebo jejich konec...
Ode mne fantasmagorie .....Ale 😂
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Hulin No More Pacifisté snad někdy ..možná až lidstvo dostane rozum a budou u moci...zavřou okamžitě každého kdo řekne sprosté slovo....válka....bez rozdílu věku či náboženství......
A to možná není
Fantasmagorie....😝😝😝
A to možná není
Fantasmagorie....😝😝😝
Hulin No More
@Saša Krach nebuďte vtipný, peníze nesmrdí a Saudi Iránu nemohou přijít na jméno...tam jedou jiný pecky o kterých se nám ještě nezdá...ale ten bordel muslimů co je vidět v ulicích na " západě" je zřejmý
Richard Šebesta
Sam autor přiznává že válka zamrzla a ukrajinský postup není takový jaký si přeje jak Zelensky a taky jeho chlebodárci v NATO. Na druhé straně i Rusové se moc nemohou pohnout dopředu. Čili je to přesně ona situace o níž mluvil před volbami i nyní mluví předseda Smeru Fico. Nejsem volič soc.dem. a nikdy nebudu ale Fico má 100 % pravdu. Proč se nezačít bavit o příměří nebo míru a mírových podmínkách ? Zvláště když má Evropa přede dveřmi další možný konflikt na blízkém východě ? Je lepší 10 let vyjednávat než 10 let válčit to taky řekl Fico a já bych to opět podepsal. Nekonečná vojenská a materiální pomoc Ukrajině nic neřeší a ze strany NATO a EU se z toho stává schizofrenie. Jako poslední věc moc by mne třeba zajímalo kolik našich lidí by nadále v průzkumu podporovalo nyní vojenskou a materiální pomoc Ukrajině když sami máme tolik problémů že vláda neví který začít řešit a navíc vše řeší blbě ? Troufám si tvrdit že většina by byla proti a spíš by se přikláněla k mírovému řešení. Podobně to možná je i na Ukrajině ale naše znormalizovaná komunistická media zejména ČT ale i další slouží plně současné vládě přesně jak před 50 léty v době normalizace takže podobné průzkumy raději nedělá a náladu Ukrajinců v tomto směru taky raději nezkoumá. Husák a Fiala si mohou aspoň symbolicky podat ruce chovají v mnohém stejně.
Hulin No More
@Hulin No More Já se vyjádřil ty mudralo a ty se s námi poděl o své názory. Jak tě znám nic chytrého to nebude. Jen samé dojmy a bludy.
Hulin No More
@Richard Šebesta nejde o to, jestli má někdo pravdu. Protože motivy můžou být někde, kde se nám ještě nezdá...Rusko je zničené a to je zřejmé, ať to dopadne jakkoliv.
Letos to neskončí a sotva to bude do poloviny příštího roku... Mnichov Ukrajině dělat nebudem...jednou to stačilo!
Letos to neskončí a sotva to bude do poloviny příštího roku... Mnichov Ukrajině dělat nebudem...jednou to stačilo!