Rozhovory

Zpět na článek

Vlach: Válka na Ukrajině zamrzla. Rusko ale nemá kapacitu řešit jiné konflikty a ztrácí své sféry vlivu

13 komentářů

Anonym
@Radek Kocvelda Chcimír....?
Richard Šebesta
@Hulin No More Já se vyjádřil ty mudralo a ty se s námi poděl o své názory. Jak tě znám nic chytrého to nebude. Jen samé dojmy a bludy.
Radek Kocvelda
Trochu mě zaráží, že Reflex si plete symboly na paží promotér.Sláma u kravina!
Richard Šebesta
Sam autor přiznává že válka zamrzla a ukrajinský postup není takový jaký si přeje jak Zelensky a taky jeho chlebodárci v NATO. Na druhé straně i Rusové se moc nemohou pohnout dopředu. Čili je to přesně ona situace o níž mluvil před volbami i nyní mluví předseda Smeru Fico. Nejsem volič soc.dem. a nikdy nebudu ale Fico má 100 % pravdu. Proč se nezačít bavit o příměří nebo míru a mírových podmínkách ? Zvláště když má Evropa přede dveřmi další možný konflikt na blízkém východě ? Je lepší 10 let vyjednávat než 10 let válčit to taky řekl Fico a já bych to opět podepsal. Nekonečná vojenská a materiální pomoc Ukrajině nic neřeší a ze strany NATO a EU se z toho stává schizofrenie. Jako poslední věc moc by mne třeba zajímalo kolik našich lidí by nadále v průzkumu podporovalo nyní vojenskou a materiální pomoc Ukrajině když sami máme tolik problémů že vláda neví který začít řešit a navíc vše řeší blbě ? Troufám si tvrdit že většina by byla proti a spíš by se přikláněla k mírovému řešení. Podobně to možná je i na Ukrajině ale naše znormalizovaná komunistická media zejména ČT ale i další slouží plně současné vládě přesně jak před 50 léty v době normalizace takže podobné průzkumy raději nedělá a náladu Ukrajinců v tomto směru taky raději nezkoumá. Husák a Fiala si mohou aspoň symbolicky podat ruce chovají v mnohém stejně.
Jaroslav Řezáč
@Saša Krach a proč by to dělali? jim to snáší zlatý vejce a peníze nesmrdí.
Jaroslav Řezáč
@Richard Šebesta nejde o to, jestli má někdo pravdu. Protože motivy můžou být někde, kde se nám ještě nezdá...Rusko je zničené a to je zřejmé, ať to dopadne jakkoliv.
Letos to neskončí a sotva to bude do poloviny příštího roku... Mnichov Ukrajině dělat nebudem...jednou to stačilo!
Jaroslav Řezáč
@Saša Krach nebuďte vtipný, peníze nesmrdí a Saudi Iránu nemohou přijít na jméno...tam jedou jiný pecky o kterých se nám ještě nezdá...ale ten bordel muslimů co je vidět v ulicích na " západě" je zřejmý
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
@Hulin No More Pacifisté snad někdy ..možná až lidstvo dostane rozum a budou u moci...zavřou okamžitě každého kdo řekne sprosté slovo­....vál­ka..­..bez rozdílu věku či náboženství......
A to možná není
Fantas­mago­rie.­...😝😝😝
Hulin No More
Hulin No More
Hulin No More
Saša Krach
Jak by se celá věc možná rychle vyřešila...
Představte si situaci...
Arabové se naštvou na EU za její postoj ohledně Palestinců a Gazy
Přestanou dodávat naftu a plyn do EU....Už se to jednou stalo...
Zima za dveřmi....Co by zbylo poli­tikům­....­.Jed­nání nebo jejich konec...
Ode mne fantasmagorie .....Ale 😂