Komentáře

Zpět na článek

Indie se chce přejmenovat. Které státy změnily název a proč se přitom mluví o České republice

10 komentářů

Tomáš Kostelecký
Evropská Unie záměrně likviduje vlastenectví a hrdost na vlastní zemi. Není snad reklama na cokoli, kde by nebyl černoch nebo černoška. Ve filmu Jan Žižka hraje husitského bojovníka opět ne gr. Lidé už toho mají dost a celá politika multikultury vyvolává odpor a hnus. Přistěhovalci nám řežou hlavy a deb ilové v Německu je vítají plyšovými medvídky. Připomíná mě to dobu rudého teroru, kdy nám bolševik nutil všechno sovětské. V té době neměli v Rusku ani pořádné boty, žvýkačky zakázané zákonem a naši dělníci, pracující na ropovodu Družba, vydělávali obrovské sumy na pašovaných, spartakiádních Jarmilkách. Díky bolševikům šla polovina Evropy do řiti. Díky EU, půjde do pr dele celá Evropa. Lituji dnešní mladé, budou si muset svoji vlast znovu vybojovat a, že poteče krev a hodně krve, při vzpomínkách na naše předky, kteří vybojovali Evropě svobodu a cizokrajnou verbež poslali tam kam patří. Merkelové a té vítací pakáži budou lidé povinně chodit chcát na hroby.
Ladislav Sedlák
No a co obrana v Bruselu, OSN, ignorovat což asi nelze, ale jen zde vidíme, jak nás velmoci drtí. Docela se stydím za naše politiky, že alespoň formálně neprotestuji.
Jaroslav Řezáč
Czechia je kravina, na které se dohodli inženýři jazyka v němž není žádné opodstatnění.
Czech Republic komu to vadí?
Richard Šebesta
@Jaroslav Řezáč Komu to vadí ? Proč máme mít anglicky název ? Polsko je Polska Slovensko Slovensko a Maďarsko Magyarorszag . Jen my musíme mít Czech Republic a pozor to mluvím i o nápisech na dresech sportovců při různých soutěžích. Název Czechia je lepší už jen proto že je jednoslovný a to rozhodně nemám nic proti angličtině.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Protože jsem germanofil mi by se raději líbil Böhmen und Mähren ! Už jen proto že to zohledňuje obě země ČR.
Jaroslav Řezáč
@Richard Šebesta někdy mám z těch našich liberálů takový pocit...
Jaroslav Řezáč
@Richard Šebesta ten jazyk jsme si užili 300 let, není důvod v tom pokra­čovat­....Se­verní Makedonie taky není jedno slovo....a taky se z toho nikdo nepo....
Jaroslav Řezáč
@Richard Šebesta Czechia je idiocie v praxi....když může být Suomi, tak může být i Česko
Tomáš Kostelecký
Tak Bharat ? Proč ne Romhat, když je to pravlast Cikánů ? To zase neusnu.......... chjo.
Richard Šebesta
@Tomáš Kostelecký To beru , vtipné a hlavně pravdivé.