Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJana Bendová: Mají ruští provokatéři číslo na Babiše? Má proti nim zničující zbraň. Protestující lékaři posílili
30 komentářů
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Hulin No More Huline nepotřebuji tlumočníka . Jen aby jsi věděl.
@Richard Šebesta Jen aby jsi věděl tak ještě jednou s rozumnými lidmi diskutovat jsem ochoten kdykoli ale kdo neumí nic než blbě plkat je diskuse zbytečná ! Tak asi tak a nejinak.
Hulin No More
Saša Krach
A na koho má číslo Tempter...Asi na Chocholouška...😂😂😂
Richard Šebesta
Meloniová pokud to je pravda co píše autorka řekla jen pravdu o válce na Ukrajině mezi lidmi v zemích EU.100 % to platí o nás i o dalších zemích zejména zemích V4.Ta pravda se ale mainstreamu nehodí.Válčit se dál musí byť se to dělnému lidu hnusí to ale dnešní " demokratickou " VRCHNOST nezajímá. Proč taky by jí měl zajímat názor plepsu ? Ten je zajímá jen při volbách a to jen naoko.
@Richard Šebesta Cyrdo, KVH, ty se pořád divíš, že tady mají z tebe všichni legraci, ale co můžeš čekat, když ty své rozumbradovské analýzy dokážeš vyšperkovat třešničkou ala pleps... Přitom to na té tvé VŠŽ = Google = wikipedie všechno máš. Když už nemáš vzdělání a ani toho rozumu jsi moc nepobral, musíš to prostě dohnat pílí. Mimochodem, ještě jsi mi nikdy neodpověděl na otázku, jak jednat s Putinem, o kterém je známo, že zásadně žádné dohody nedodržuje, že vlastně o ničem jednat nechce a že jakékoliv přerušení bojů by jen vnímal jako přestávku na přípravu na boje příští. Btw, ano, až 70 % rusů je pro ukončení války ovšem za podmínky, že si ponechají to, co dosud ukradli... To je asi to tvoje příměří, které rus využije pro konsolidaci armády a za dva roky půjde dál. Jo a až 76% rusů podporuje armádu a její "speciální operaci" na Ukrajině. Cyrdo, KVH, zastánce plepsu všeho mira, co s tím???
@tempter Zbytečná námha tempíku tvé hnoje nečtu.Takže šetři energii na bohorovnější činnost než psaní tvých bludů.
@Richard Šebesta Tohle není hrdá odpověď Krále Všech Hlupáků, ale prachobyčejného zástupce plepsu... Zklamal jsi mne Cyrdo, KVH. Něco o tom "mírovém" jednání by nebylo?
@Richard Šebesta To není o dokonalosti, Cyrdo, KVH. Prostě buď to víš a nebo ne. Ty většinou nevíš. Ty se tak rád oháníš příslovími, tak tady jedno 4you mám : Co se v mládí nenaučíš, na stará kolena už nedoženeš.
Hulin No More
@tempter
tebe zase všichni litujou, protože takhle postižená osoba si lítost zaslouží. Nečetl jsem tu od tebe jedinou smysluplnou větu. Jen se navážíš do lidí, co píší své názory k tématu, jak malej fracek, co mu doma berou hračky, a tak si tu frustraci vybíjí tady.
Šebesta sice neví, jak se píše plebs, ale jinak má v zásadě pravdu, kdežto ty jen meleš vohna jak kolovrátek.
tebe zase všichni litujou, protože takhle postižená osoba si lítost zaslouží. Nečetl jsem tu od tebe jedinou smysluplnou větu. Jen se navážíš do lidí, co píší své názory k tématu, jak malej fracek, co mu doma berou hračky, a tak si tu frustraci vybíjí tady.
Šebesta sice neví, jak se píše plebs, ale jinak má v zásadě pravdu, kdežto ty jen meleš vohna jak kolovrátek.
@Uživatel_5670214 Dík za upozornění plebs od slova plebejec ze starého Říma. NIKDO NENÍ DOKONALÝ jen tempter je !
@Uživatel_5670214 Jsem rád, že nepatřím do vaší pauty
Něco o tom mírovém jednání by nebylo?
Něco o tom mírovém jednání by nebylo?
@tempter,
co je to pauta? Tak v tvém ústavu pro choromyslné nazýváte svojí terapeutickou skupinu? Zas toho ne sebe moc nevykecej. Tvojí diagnózu už známe a víc vědět nepotřebujeme.
co je to pauta? Tak v tvém ústavu pro choromyslné nazýváte svojí terapeutickou skupinu? Zas toho ne sebe moc nevykecej. Tvojí diagnózu už známe a víc vědět nepotřebujeme.
@Uživatel_5670214 Jejda, promiň, netušil jsem, že jsi na tom až tak zle... Tak snad brzké uzdravení i když s tou hlavou to bývá nejtěžší. No snad tě tvoje pauta podrží!
Na druhou stranu...
V této vládě by byl největším odborníkem na dnešní situaci....
😝😝😝😝😝