Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Mají ruští provokatéři číslo na Babiše? Má proti nim zničující zbraň. Protestující lékaři posílili

30 komentářů

Saša Krach
Babiš neumí komunikovat,,je mediálně neobratný....drží se nevhodně myšlenky....a TD...😂
Na druhou stranu...
V této vládě by byl největším odborníkem na dnešní situaci....
😝😝😝😝😝
Saša Krach
@Saša Krach Ovšem na Hulína zdaleka nemá....🦧🦧
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
@Hulin No More Ale to je od tebe beznaděj....Asi jsi to okoukal z parlamentu....
Hulin No More
Hulin No More
Richard Šebesta
@Hulin No More Huline nepotřebuji tlumočníka . Jen aby jsi věděl.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Jen aby jsi věděl tak ještě jednou s rozumnými lidmi diskutovat jsem ochoten kdykoli ale kdo neumí nic než blbě plkat je diskuse zbytečná ! Tak asi tak a nejinak.
Hulin No More
Saša Krach
@Hulin No More Jak objednat a zařídit mír....Recept na to je a má ho naše vláda....Všem nasliboval vše.....A pak to při jednání nechat vyhnít.😝😝😝😝
Richard Šebesta
@Saša Krach Jo tak nějak to Fiala a spol umí.
Hulin No More
Saša Krach
A na koho má číslo Tempter...Asi na Chocholouška...😂😂😂
tempter
@Saša Krach Omyl Machu, Chocholoušek má číslo na mne, když potřebuje poradit s pacoši, jako jsi ty.
Saša Krach
@tempter Prostě si vzájemně pomáhate ,,,,,,,😂
tempter
@Saša Krach JJ, s tebou je kopa práce...
Richard Šebesta
Meloniová pokud to je pravda co píše autorka řekla jen pravdu o válce na Ukrajině mezi lidmi v zemích EU.100 % to platí o nás i o dalších zemích zejména zemích V4.Ta pravda se ale mainstreamu nehodí.Válčit se dál musí byť se to dělnému lidu hnusí to ale dnešní " demokratickou " VRCHNOST nezajímá. Proč taky by jí měl zajímat názor plepsu ? Ten je zajímá jen při volbách a to jen naoko.
tempter
@Richard Šebesta Cyrdo, KVH, ty se pořád divíš, že tady mají z tebe všichni legraci, ale co můžeš čekat, když ty své rozumbradovské analýzy dokážeš vyšperkovat třešničkou ala pleps... Přitom to na té tvé VŠŽ = Google = wikipedie všechno máš. Když už nemáš vzdělání a ani toho rozumu jsi moc nepobral, musíš to prostě dohnat pílí. Mimochodem, ještě jsi mi nikdy neodpověděl na otázku, jak jednat s Putinem, o kterém je známo, že zásadně žádné dohody nedodržuje, že vlastně o ničem jednat nechce a že jakékoliv přerušení bojů by jen vnímal jako přestávku na přípravu na boje příští. Btw, ano, až 70 % rusů je pro ukončení války ovšem za podmínky, že si ponechají to, co dosud ukradli... To je asi to tvoje příměří, které rus využije pro konsolidaci armády a za dva roky půjde dál. Jo a až 76% rusů podporuje armádu a její "speciální operaci" na Ukrajině. Cyrdo, KVH, zastánce plepsu všeho mira, co s tím???
Richard Šebesta
@tempter Zbytečná námha tempíku tvé hnoje nečtu.Takže šetři energii na bohorovnější činnost než psaní tvých bludů.
tempter
@Richard Šebesta Tohle není hrdá odpověď Krále Všech Hlupáků, ale prachobyčejného zástupce plepsu... Zklamal jsi mne Cyrdo, KVH. Něco o tom "mírovém" jednání by nebylo?
tempter
@Richard Šebesta To není o dokonalosti, Cyrdo, KVH. Prostě buď to víš a nebo ne. Ty většinou nevíš. Ty se tak rád oháníš příslovími, tak tady jedno 4you mám : Co se v mládí nenaučíš, na stará kolena už nedoženeš.
Hulin No More
Uživatel_5670214
@tempter
tebe zase všichni litujou, protože takhle postižená osoba si lítost zaslouží. Nečetl jsem tu od tebe jedinou smysluplnou větu. Jen se navážíš do lidí, co píší své názory k tématu, jak malej fracek, co mu doma berou hračky, a tak si tu frustraci vybíjí tady.
Šebesta sice neví, jak se píše plebs, ale jinak má v zásadě pravdu, kdežto ty jen meleš vohna jak kolovrátek.
Richard Šebesta
@Uživatel_5670214 Je to tak.Na kraviny ho užije a jinak duta hlava tempíka.
Richard Šebesta
@Uživatel_5670214 Dík za upozornění plebs od slova plebejec ze starého Říma. NIKDO NENÍ DOKONALÝ jen tempter je !
tempter
@Uživatel_5670214 Jsem rád, že nepatřím do vaší pauty
Něco o tom mírovém jednání by nebylo?
Uživatel_5670214
@Richard Šebesta,
on je dokonalý, ale dokonalý idiot. 😁
Uživatel_5670214
@tempter,
co je to pauta? Tak v tvém ústavu pro choromyslné nazýváte svojí terapeutickou skupinu? Zas toho ne sebe moc nevykecej. Tvojí diagnózu už známe a víc vědět nepotřebujeme.
tempter
@Uživatel_5670214 Jejda, promiň, netušil jsem, že jsi na tom až tak zle... Tak snad brzké uzdravení i když s tou hlavou to bývá nejtěžší. No snad tě tvoje pauta podrží!
Uživatel_5670214
Asi podobně, jako mají ukrajinští provokatéři číslo na Fialu.