Divoký kačer

Zpět na článek

Čermák v Rusku formuje armádu a hodlá osvobodit Československo

17 komentářů

Josef Palach
Myslím si, že se nemůžu dočkat, až budeme osvobození od naší fašisticko nacistické vlády, v čele StBákem Pávkem a Fialového Hnusu, která podporuje nacistickou Banderovskou vládu na Ukrajině.
Někdo snad pochybuje že není nasistická? Nevyhlásila náhodou Ukrajinská vláda, nacistickou zrůdu Stepana Banderu za národního hrdinu a nevyhlásila datum narození Bandery, (kde jeho armáda UPA, která v roce 1943 ve Volyňi vyvražďovala civilní obyvatelstvo a uvazovala otýpky slámy k dětem, které potom zapalovala) za státní svátek?
jiří kubeš
To je pěkná blbost, není možné aby vytvořil deset stránek pouze se čtyřiceti devíti pravopisnými chybami
pablo41
Popsáno docela uvěřitelně pro jmenované živočichy.
pupak_1
To není hezké, dělat si legraci z mentálně postižených lidí.
...ale pobavilo.
Frantisek Hnatek
Jen by mě zajímalo kdo vypotil tento článek,asi by měl něco pořádného dělat.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5416029
Souhlasím se starostou Řeporyj vše co řekl a jeho slova uplatnit na současnou vládu a prezidenta jiná volba pro vlastizrádce není včetně novináře . Potom trestně stíhat veškeré novináře za jejich články a ovlivňování veřejnosti kteří mlčeli za porušování zákonů České republiky
tempter
@Uživatel_5416029 Jakých zákonů?
ultimathule
Pokud Čermák dokáže zrušit Pyjalu i s jeho dementní vládou a navrch imbecilní internetový zvratky nějakýho Dominka Landsmana, má moji plnou podporu-
Tatro System
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Hraběta
Do Čermákovy armády jistě nastoupí traktor, toho času žijící na konečné tramvaje (jíž říká USA), rozený hňup a absolvent páté třídy základní školy 😃😃
blesik
Divokého kačera zrušit! Ztráta času.
Vojtěch Ortinský
@blesik Bráško, tak to nečti a neztrácej čas komentováním
Miroslav Hraběta
@blesik Zruš si svou zubní kartu a svého čokla. To je jediné, hňupe, co můžeš zrušit 😃😃
blesik
@Miroslav Hraběta Pardon, netušila jsem, že to celí 3 lidi čtou.
dGamerCZE
@blesik věřte tomu, nebo ne. Určitě to čte víc lidí, kterým ale smíchy telefon upadl. Potom se starají o to zda telefon funguje, a na komentování blbých připomínek nemají čas. Ale to já ho mám protože mě co? Neupad
blesik
Zvyšuji na 4 osoby.@blesik