Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Jak si Alena Schillerová představuje mediální kachnu. A s čím kníže Karel Jihočechům nepomohl

9 komentářů

Ferdi Nand
Tlustá moravská machna se ukazuje s tím bolševickým udavačem z Felvidéku, který lezl komoušům do pr dele a dnes nám tu káže morálku. Patříš do kriminálu a ta pakáž okolo tebe taky. Jenom lidská sv ině může sloužit takové pakáži. Vezmi vás čert a proklínám tě, slovenská sv ině Bureši.
Marta
Všehochuť, děkuji. Ale ta Venuše z Malhostovic, to je prostě setrvalé peklo. Už doopravdy nemůžu. Kdy konečně zaleze tam, kam patří ?
Richard Šebesta
Pekarová - Adamová je hlavně trapná stejně jako premiér který ač profesor se zachoval velmi hloupě. Nejsem Burešův volič ale to co předvádí pětikolka je trapárna NON PLUS ULTRA ! Mimochodem paní Pekarová-Adamová čekal bych že po kauze Feri opustí post předsedkyně parlamentu a eventuelně dá i k dispozici funkci předsedkyně TOP 09.Jednak kauza Feri propukla za jejího předsednictví a hlavně jak vyplývá ze soudního jednání tak Feri se dopouštěl trestné činnosti i na půdě sněmovny ( ve svém kanclu) čili zodpovědnost předsedy (kyně) je o to větší. Ministr Gazdík odstoupil proto že nějaký jeho známý byl zapleten do kauzy dozimetr ? Navíc jak vyplývá z dalšího šetření o Feriho chování vůči dívkám si štěbetali i vrabci na střeše jak se obrazně říká . Je zvláštní že nikdo z Topáků nic nevěděl ?
tempter
@Richard Šebesta Cyrdo, měl by sis vrznout nebo se najíst. Mluví z tebe závist nebo fakt motáš z hladu. Neber to jako útok, ber to jako faktickou poznámku k tvému výpotku. A hlavně nikomu nesděluj, koho volíš. Stejně to všichni ví, ale hlavně to nikoho nezajímá.
Richard Šebesta
@tempter Tvoje kecy neberu nicméně když tady tak machruješ sděl mi koho volím ?
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Mimochodem já taky nepíšu své názory pro tebe. Jen tak mimochodem tebe mám silně na háku !
tempter
@Richard Šebesta Tipuju to na nějakého populistu typu Rajchla. Ty jsi totiž ta typická ovce, kterou oni chtějí oslovit. Nic ve zlém, každý jsme nějaký.
Richard Šebesta
@tempter Je vidět jaký jsi hlupák. Nic ve zlém každý jsme nějaký !
Nevím že by PRO v posledních volbách kandidovalo ! Máš to jakési pomýlené .
tempter
@Richard Šebesta Nedělej v tom zase hokej - KVH jsi ty. Stejně budeš toho Rajchla volit, ovečko.