Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNizozemský aktivista se po střetu s Gretou Thunbergovou kvůli Gaze cítí zneužitý
8 komentářů
Pavel Vlček
0
E.U. Titanic Bruselistán !!! Marseille, Paris, Bruxelles-Malbek, Neue Koln, Malmö, Stockholm, ... Evropská Pásma Gazy = No Go Zóny !!!
pupak_1
Ten pan Dam je možná naivní snílek, který propadl ekologistickému náboženství, teď si snad uvědomil, že je jen loutkou, která má dělat klimateroristům užitečného idiota.
Ale loutkou je i ta duševně postižená holčička Gréta.
Ve skutecnosti nejde o nějakou ekologii, ochranu klimatu atd...,
ale o to roze***t co nejvíc vyspělý svět.
Ale loutkou je i ta duševně postižená holčička Gréta.
Ve skutecnosti nejde o nějakou ekologii, ochranu klimatu atd...,
ale o to roze***t co nejvíc vyspělý svět.
Uživatel_5679784
Je to neustálý boj "chudých" proti "bohatým" ... neustála snaha o "spravedlivé" přerozdělování cizího majetku ... ať už se schovává za "hákový kříž", "rudou hvězdu" nebo zelenou energii a ochranu planety ... Hitler, Stalin, Mugave, Rudí Kmérové, F.Castro, Řidič autobusu z Venerzuely .... Gréta i Palestinský Hamás ... etc, atd. ... nikdy ty snahy neskončí ... pořád se připravuje nějaká revoluce ...
Saša Krach
Každý chápe Gázu jinak..
Mně dlouhodobě připomíná ZOO pro lidi....
Které bylo ovládáno Hamásem velmi přísně.
Každému kdo nadává na lidi žijící v Gaze,,,,říkám, zaplatím ti dovolenou na půl roku v Gaze. A budeš prosit o přerušení pobytu v této ZOO.
Hamás bude v Gaze zničen....Otázka je co se stane s lidmi,,,,,Nemají kam jít...Koho to ale zajímá.....Já si myslím že nikoho...Greta možná našla nové téma....Nebezpečné téma.
.
Mně dlouhodobě připomíná ZOO pro lidi....
Které bylo ovládáno Hamásem velmi přísně.
Každému kdo nadává na lidi žijící v Gaze,,,,říkám, zaplatím ti dovolenou na půl roku v Gaze. A budeš prosit o přerušení pobytu v této ZOO.
Hamás bude v Gaze zničen....Otázka je co se stane s lidmi,,,,,Nemají kam jít...Koho to ale zajímá.....Já si myslím že nikoho...Greta možná našla nové téma....Nebezpečné téma.
.
epr3
Bože, to jsou telátka.😂
@epr3 K tématu velice přínosně promluvil starý vůl...
@tempter Co předvést přínosný komentář k jednání naivních a přiblblých klimahysteriků, kteří si myslí, že klima spraví tím, že nebudou chodit do školy, nebo se přilepí k libovolnému předmětu? Jsem zvědavost sama a očekávám tvé duchaplnosti, mladý inteligente.