Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePolská policie zadržela uprchlého dezinformátora Čermáka. Bude předán zpět do ČR
17 komentářů
Uživatel_5552020
0
Za starejch dobrejch casu kdy za vladtizradu byla kulka do hlavy byl klid.
Spytar
@ Hulin No More,
...ano stojí nás to prachy, otázka je, zda nás toto "exemplární potrestání" už stát další prachy nebude, a jestli už "bude líp" .... 🤠
(jestli tak má "vypadat" nás "svobodný právní stát") za mě ne. Za mě jsme Praha=Kocourkov, ČEZko=Absurdistán. A nefunguje to tu vůbec. Státní servis je hrůza hrůz. Politici kradou a plundrují beztrestně a čím dál intenzivněji tuto zemi. Jak řekl Klasik. "Česko je úžasná země, již byla 100x rozkradena a pořád je tu co krást." A do toho tento duševní chudák Čermák, "co nás stojí (a díky našim slovutným ouřadům Kocourkovským bude stát ještě víc) prachy! ..."
Končím, je to marné....
Díky všem za diskuzi. 👋🏻
...ano stojí nás to prachy, otázka je, zda nás toto "exemplární potrestání" už stát další prachy nebude, a jestli už "bude líp" .... 🤠
(jestli tak má "vypadat" nás "svobodný právní stát") za mě ne. Za mě jsme Praha=Kocourkov, ČEZko=Absurdistán. A nefunguje to tu vůbec. Státní servis je hrůza hrůz. Politici kradou a plundrují beztrestně a čím dál intenzivněji tuto zemi. Jak řekl Klasik. "Česko je úžasná země, již byla 100x rozkradena a pořád je tu co krást." A do toho tento duševní chudák Čermák, "co nás stojí (a díky našim slovutným ouřadům Kocourkovským bude stát ještě víc) prachy! ..."
Končím, je to marné....
Díky všem za diskuzi. 👋🏻
giorgio287
Když se u nás dává za kecy 5 let, kolik trestů smrti dostane terorista Fiala za zničení země?
Spytar
Vůbec nejsem při něm, ale zavřít toho imbecila maximálně na léčbu duševní poruchy. Do vězení? Za to, že mlel kraviny? To jsme svobodnou a demokratickou zemí? Za ty bludy z pomýlené hlavy 5,5 let vězení ? Ten soudce je z ruského typu Putinovy justice? Naši veřejní činitelé, potentáti a papaláši dopustili, že nechají tohoto chudáka zavřít, že pár z nich tak "strašně" ohrozil!? Bé bé, ach ich ouvej. Čermák výhružka!!?? 😣😩😢...Když je to pouze chudák a jasný případ duševní zaostalosti a psychiatrické nemoci? Oni se bojí "výhrůžek od duševně nemocného chudáka??? Jsem z toho v šoku. Myslel jsem, že žiji ve svobodném právním státě. No po tomto už si to nemyslím. A je mi z tohoto režimu na 🤢🤮
@Spytar Na vyhrožování je paragraf. Ještě něco nechápeš??
@Miroslav Hraběta Milý Miro, paragraf, znamená, že ten chudák, nedovzdělané a nevyzrálé "Ditije "
dostane od paragrafu 5,5 roku na tvrdo? ⚡😆, Tobě se Miro zdá, že si ten ranec opravdu po zásluze vykoledoval?? 😅
Asi to nechápu, ale mě přijde ten trest "mimo mísu", snad OK dle "justice" kremelské jak se to teď děje v v Rusku, ale v ČEZku? ...fakt podle Tebe Ok?
dostane od paragrafu 5,5 roku na tvrdo? ⚡😆, Tobě se Miro zdá, že si ten ranec opravdu po zásluze vykoledoval?? 😅
Asi to nechápu, ale mě přijde ten trest "mimo mísu", snad OK dle "justice" kremelské jak se to teď děje v v Rusku, ale v ČEZku? ...fakt podle Tebe Ok?
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Spytar
Ve svobodném právním státě není možné dostat trest za názor, i kdyby byl sebepitomější.
Jak vidno, v našem protektorátu Ústava neplatí a svoboda slova není zaručena. Stejně tak i cenzura je povolena.
Heil Fiala!
Ve svobodném právním státě není možné dostat trest za názor, i kdyby byl sebepitomější.
Jak vidno, v našem protektorátu Ústava neplatí a svoboda slova není zaručena. Stejně tak i cenzura je povolena.
Heil Fiala!
Hulin No More
fero52
Bože můj, proč ho jednoduše nestrčili dírou v hraničním plotě do Běloruska ???
Hulin No More