Rozhovory

Zpět na článek

Bartkovský: Čermáka chytili, Rajchlovi se rozpadla strana. Antisystémová scéna stále čeká na svého vůdce

15 komentářů

Miroslav Hraběta
Tupýmu Jindrovi utekly jeho kozy, Čermák je v báni a pomatenej Šebesta si ještě neuvědomil, že game is over. Druhý yndženýr mele něco o evouci, besídka zvláštní školy tady 😃😃
OldMonkey
@Uživatel_5169877 prochazi ovulaci
Sylva Sauerova
Skvělé (as ever).
OldMonkey
Ten Jyrka tam vedle nich ) i když ve srovnání s dnešními politiky mám skoro pokušení napsat zlatej Jyrka...ale jen skoro
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@epr3 Souhlas. PRIMITIVUM typu Hulin a Graf to nedojde nikdy neb komu není shůry dáno v apatyce to nekoupí.
epr3
Rajchlova strana se názorově rozštěpila, to ale do politiky patří a taky to někdy znamená znamená konec nebo úpadek. Nicméně, pro politický vývoj je to zdravé.
To naše vládnoucí Pětikolka nestíhá běhat do Baumaxu pro kýble lepidla, aby nahonem slepila i to, co k sobě vůbec nepatří a nebude nikdy držet pohromadě. Jediné, co brání tomu aby se rozpadla na atomy, je nenažranost a naprostá absence sebereflexe.
epr3
@Hulin No More Kdy vám dvěma pitomcům konečně dojde, že tahle země jede plnou parou do hoven, ekonomických i morálních.
Irena Zvonickova
Reflex a Bartkovsky kyda zase zumpu.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5169877
Nesmysl Rajchlova strana prochází evoucí jako každá před ní.
epr3
@Hulin Docela věřím, že tobě je po krk v morálních hovnech dobře😂.
epr3
@OldMonkey Ovulace postihla asi tebe.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Spíše mám pocit že to je zbožné přání aby se Rajchlovi jeho PRO rozpadlo. Do voleb chybí 23 měsíců takže uvidíme až v roce 2025 kdo se bude smát naposled ? Já bych si spíše tipnul že se rozpadne určitě vládní pětikolo a ve volbách neuspěje . Je přitom velmi úsměvné jak staronová šéfka TOP 09 Markéta P-A si pospíšila s prohlášením že by opět Topka šla do koalice s ODS a KDU-ČSL. Jistě sami by to nedali pohybují se na hranici nebo pod hranici 5 % podle průzkumu. Co kdyby náhodou dostali jen 4,5 % ? To by byla pohroma. Inu sichr je sichr.
Richard Šebesta
Tak pane redaktore , přání je otcem myšlenky. Ujasněme si fakta Rajchlovi se rozpadla nebo začíná rozpadat strana PRO ? To jsou dvě rozdílné věci.