Blondýna v Arábii
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNa kolik vyjde takový normální nákup normální blondýny v Arábii? Fiala by zešílel
12 komentářů
Petr Kytlický
1
A teď kdo je tady pitomější?!! Reflex, blondýna další co se na těch blbostech podílejí? Za tu cenu na týden já nakoupím na týdny dva, kolik je v reflexu dalších blondýnek 😂👎
Danka Sam
Proč by si Fiala měl kupovat normální blondýnu v Arábii?
jir-ka
Takže k vůli týdennímu nákupu honem do Arábie ? Ten rozdíl u některých komodit zase tak markantní . Stačí u nás zajít do řetězce Mere , a tam nakoupím levněji , než u posr. arabů . Pitomej nadpis i článek . Kolik Nutell člověk koupí za měsíc ? Nedělejte z Fialy hlupáka . Ceny určuje producent a největší producent potravin je u nás nenažranej Bureš a jemu podobní . Blondýna chce být zajímavá .
@jir-ka Z Fialy nejde dělat hlupáka, je bezkonkurenčně blbej sám od sebe. A Bureš zase tak významný tržní podíl ve zboží v supermarketech nemá, aby mohl zásadně ovlivňovat ceny.
Ono by bylo docela dobré to, co ve svých blozích navrhuje Vidlák. Totiž aby cenovka každého zboží ukazovala i nákupní cenu. Pak by totiž bylo okamžitě vidět, kolik toho komu za nehty zbylo nejvíce.
Ono by bylo docela dobré to, co ve svých blozích navrhuje Vidlák. Totiž aby cenovka každého zboží ukazovala i nákupní cenu. Pak by totiž bylo okamžitě vidět, kolik toho komu za nehty zbylo nejvíce.
Lofwyr
Koho tyhle slinty zajímají? Reflex protlačuje araby?
@Lofwyr Mně to zajímá. Třeba ty velmi odlišné ceny manga nebo k čemu je banánový květ. A navíc miluju nadsázku a srandu. Vy asi ruský boršč, že? To pak sledujte ceny řepy.😂
@Uživatel_5411904 Mě třeba zaujala cena kadidelnice, neb tu kupuji poměrně často
@Uživatel_5411904
Jasně, každému, komu se ten článek nelíbí, protože jako Vy "nemiluje nadsázku a srandu" (sic!) - musel by mě někdo polechtat, abych se zasmála!!! - je rusofil.
Vy tedy máte ten svět černobílý, jen co je pravda!
Jasně, každému, komu se ten článek nelíbí, protože jako Vy "nemiluje nadsázku a srandu" (sic!) - musel by mě někdo polechtat, abych se zasmála!!! - je rusofil.
Vy tedy máte ten svět černobílý, jen co je pravda!