Analýza
Zpět na článek
Petr Sokol: Konec Schwarzenbergů v Čechách. Majetky zůstanou, ale hrozí, že starý rod z české scény zmizí
12 komentářů
epr3
2
Mě víc zajímá, za čí miliardy postavil Kárl svá panství na nohy. On totiž žádné vlastní neměl, to ani náhodou.
Přejít do diskuze
Lilith Černá
@Richard Šebesta Já píšu o té stupidní volební kampani Kódla s čírem! Prohrály mu to regulérně BD a ne podrazy Zemana. Zemana nemusím od chvíle, kdy tady prosazoval nevybíravě povinný opich lektvarem, pozurážel živnostníky a nakonec otočil o 180 stupňů i ve svých pol.postojích. To, že by někdo s jeho IQ uvěřil legendě o Čuku a Gekovi ve Vrběticích nebo Skřípalovu morčeti, pokládám za nepravděpodobné.
Lilith Černá
@epr3 To vám mohu sdělit - Lex Schwarzenberg!
Podobným způsobem, tedy prolomením BD, se dostal k majetku i Havel (viz strýc Miloš a nacisté). Zajímavé je, že v Rakousku a v ČR dědil Kárl pokaždé jako někdo jiný (sirota a nevlastní syn). Účelovka, jak by řekl Babiš.
Podobným způsobem, tedy prolomením BD, se dostal k majetku i Havel (viz strýc Miloš a nacisté). Zajímavé je, že v Rakousku a v ČR dědil Kárl pokaždé jako někdo jiný (sirota a nevlastní syn). Účelovka, jak by řekl Babiš.
Lilith Černá
No to by byla nenahraditelná ztráta.)))
Český rod? To jako vážně? Proto asi tak usiloval Schwarzenberg o zrušení BD, což mu prohrálo volby (nikoliv údajně "falešná" kampaň Zemana). Fotr Kárla byl členem Vlajky, stará Hardigová měla otce nágla a vy tady melete o "českém" rodu? Nedělejte z lidí blbce, to můžete maximálně z mladých hlupáčků odkojených současným školstvím.
Český rod? To jako vážně? Proto asi tak usiloval Schwarzenberg o zrušení BD, což mu prohrálo volby (nikoliv údajně "falešná" kampaň Zemana). Fotr Kárla byl členem Vlajky, stará Hardigová měla otce nágla a vy tady melete o "českém" rodu? Nedělejte z lidí blbce, to můžete maximálně z mladých hlupáčků odkojených současným školstvím.
Richard Šebesta
@Hulin No More Ta lichotka mi nepřísluší hoch už dávno nejsem ale dědek.
Richard Šebesta
@Lilith Černá Lilith vy se domníváte že Zeman dělal něco seriózně ? Vždyť on uměl jen,lhát,chlastat a dělat podrazy. Viz.třeba kauza OLOVO.
Richard Šebesta
@Lilith Černá Bureš ten může mluvit o účelovce ! On sám je účelovka sám pro sebe, podvodník a zloděj. No a pozor to nejsem Schwarzenbergův zastánce.