Analýza

Zpět na článek

Petr Sokol: Konec Schwarzenbergů v Čechách. Majetky zůstanou, ale hrozí, že starý rod z české scény zmizí

12 komentářů

epr3
Mě víc zajímá, za čí miliardy postavil Kárl svá panství na nohy. On totiž žádné vlastní neměl, to ani náhodou.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lilith Černá
@Richard Šebesta Já píšu o té stupidní volební kampani Kódla s čírem! Prohrály mu to regulérně BD a ne podrazy Zemana. Zemana nemusím od chvíle, kdy tady prosazoval nevybíravě povinný opich lektvarem, pozurážel živnostníky a nakonec otočil o 180 stupňů i ve svých pol.postojích. To, že by někdo s jeho IQ uvěřil legendě o Čuku a Gekovi ve Vrběticích nebo Skřípalovu morčeti, pokládám za nepravděpodobné.
Richard Šebesta
@Hulin No More Vyjímečně s tebou souhlasím.Svět není černobílý
Lilith Černá
@epr3 To vám mohu sdělit - Lex Schwarzenberg!
Podobným způsobem, tedy prolomením BD, se dostal k majetku i Havel (viz strýc Miloš a nacisté). Zajímavé je, že v Rakousku a v ČR dědil Kárl pokaždé jako někdo jiný (sirota a nevlastní syn). Účelovka, jak by řekl Babiš.
Lilith Černá
No to by byla nenahraditelná ztráta.)))
Český rod? To jako vážně? Proto asi tak usiloval Schwarzenberg o zrušení BD, což mu prohrálo volby (nikoliv údajně "falešná" kampaň Zemana). Fotr Kárla byl členem Vlajky, stará Hardigová měla otce nágla a vy tady melete o "českém" rodu? Nedělejte z lidí blbce, to můžete maximálně z mladých hlupáčků odkojených současným školstvím.
Hulin No More
Richard Šebesta
@Hulin No More Ta lichotka mi nepřísluší hoch už dávno nejsem ale dědek.
Hulin No More
Hulin No More
Richard Šebesta
@Lilith Černá Lilith vy se domníváte že Zeman dělal něco seriózně ? Vždyť on uměl jen,lhát,chlastat a dělat podrazy. Viz.třeba kauza OLOVO.
Richard Šebesta
@Lilith Černá Bureš ten může mluvit o účelovce ! On sám je účelovka sám pro sebe, podvodník a zloděj. No a pozor to nejsem Schwarzenbergův zastánce.