Divoký kačer

Zpět na článek

Po stávce učitelů a studentů chystají stávku i rodiče žáků. Chceme méně prázdnin, žádají jejich odbory

8 komentářů

Jana Anastasie Prachařová
Těším se na každého dalšího DIVOKÉHO KAČERA. Je vtipně napsáno. Kde se v pisateli bere taková nálož. Alespoň se člověk zasměje. Jen tak dál.
Pavlína Klimešová
Divoký kačere, zapoimínáš, že někteří "čtenáří" čtou jen název článku, zbytečně provokujete. V horším případě jsou i někteří, co nepoznají, že jde o humor a vezmou téma jako pravdivé.
Saša Krach
Stávkovat bude celá Česka republika....A vydržíme. A dokážeme Německu že jsme tvrdí...
A Německo pod tíhou naší stávky se vzchopí půjde do růstu a zachrání nás a milovanou naší vládu..
😛😂😂😂😂😂😂
Lenka Bořková
Škoda že už i Divoký Kačer je prémiový obsah. Zas tak "vysoká novinařina" mi to nepřijde, abych za to platila, ale ráda jsem si to vždy přičetla pro pobaveni
Hana Nadherova
Začíná to býti komické. Obávám se, že groteska argumentů nezná meze. Vládou počínaje a skončí to u bezdomovců.
Lenka Valentová
To mě pos.r 😄😄, bych chtěla vidět ty rodiče, kteří by chtěli méně prázdnin. Tak zrušíme ty 2měsíční ne 😄😄 .
Stanislava Štencová
Kačere, beze srandy, v tomhle bych rodiče podpořila. A to jsem učitelka. 3 týdny před prázdninami jsou odkecané, protože UŽ nemá smysl něco dělat, a 3 týdny po taky, protože JEŠTĚ nemá smysl něco dělat.
Jaroslav Vrabec
Do stávky půjdou i dědové a babičky, nebudou hlídat vnoučata!!