Komentáře

Zpět na článek

Petr Pavel vedle Orbána a německého antisemity. Aneb bruselský fór o nejvlivnějších osobnostech

9 komentářů

Avatar - epr3
epr3
Hockeho heslo „EU musí zemřít, aby mohla žít skutečná Evropa“ je hluboce pravdivé, ať je Hocke jakýkoliv.
Saša Krach
Jeden z nich myslí na své lidi co mu dali mandát....
Který to je...😛😛😛😀
giorgio287
Je to jasné. Soudruh Pávek je nejvýše postavený bolševik v Eurosojuzu. Z toho musí být zelenorudé bruselské mozky úplně štajf!
Miroslav Hraběta
@giorgio287 Štajf jsi z toho ty. Smrdíš tady denně 🖕😃
giorgio287
@Miroslav Hraběta
Netykat, soudruhu! Husy jsme spolu nepásli!

Místo blbých keců by to chtělo alespoň jednou za život vyplodit cosi, co má hlavu a patu. A ne výblitky.
Richard Šebesta
@giorgio287 Ač má vznešené jméno je to pablb on a vyplodit něco moudrého to spíš velbloud projde uchem jehly. Tihle " demokraté " jediné pravdy jsou nejhorší.
Miroslav Hraběta
@giorgio287 Sklapni, hadrníku, za to, že jsi psychicky postižená lemra, kámoš dementa Šebesty (počítám, že společné IQ máte 109, ty 70 a Šebesta 39 😃😃), za to Pavel nemůže. Teď si s Šebestou můžete pobrečet. Dva malí, neschopní chcípáci 😃😃
viktor viktor
@giorgio287 …Soudruh Pávek , obdivovatel SSSR , jako předseda ZO KSČ na komunistické rozvědce a agent StB / GRU s maminou politručkou mohou být spokojeni. A KSČ také. Byly to dobře investované finanční prostředky komunistické strany. Ať žije soudruh Pávek, ať žije Adolf Fiala.
Avatar - denisz
denisz
Velký dík za upřesnění. Podivoval jsem se nad vysokým hodnocením prezidenta Pavla, který ještě nic moc nepředvedl. Uklidnilo mně, že je to jen vlastní politika bruselského webu Politico a prezident Pavel jim jen vyhovuje, i když jeho vliv je na evropskou politiku zanedbatelný a má jen správné evropské postoje, chválené Evropskou komisí. Má podobné snění o Evropě jako oni v Bruselu.