Online přenos
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBartkovský: Rajchl by si podal ruku s Putinem, důchodce v Praze roztleskával nenávistí k Ukrajině
24 komentářů
Marta Hánová
0
Rajchl teď před Vánocemi vydraží své Porsche a výtěžek věnuje sirotkům v Rusku a koupí si Ladu.
Uživatel_5385532
on staci jeden pohled do salu, aby di clovek udelal obrazek o relevanci prednasenych vizi. Je ubohe, ze tito lide si neuvedomuji, co pripravuji svym detem a vnukum. Ti si jejich tupost a sebestrednost budou muset "snist".
@Uživatel_5385532 Jistě chytrolíne za to co chystají pro naše potomky dnešní bruselští byrokraté a pseudohumanisté za podpory naší současné vlády a komunistického demokrata Pavla to bude super ! Nic horšího si neumím představit.
Uživatel_5337246
Zřejmě p. Bartkovský dostal slušně zaplaceno, že píše takové kecy na pana Rajchla. Pro porovnání Fiala versus Rajchl určitě má Rajchl lépe ujasněné priority pro vedení státu a nepotřebuje žádné poskoky, kteří by mu našeptávali amaterismus,
protože je daleko chytřejší a to moc těch přisluhovačů nemůže spolknout.
protože je daleko chytřejší a to moc těch přisluhovačů nemůže spolknout.
Ján Trulik
Bartkovsky ty jsi spisovatel Rudého Práva.
Karel Donát
Děkuji za report. To už dávno víme , že na Jindolfovy žvance chodí choromyslné bytosti 🤣
Uživatel_5693534
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
Důchodce v Praze roztleskával nenávistí k Ukrajině....Nešpiň lidi co ti budovali budoucnost....
Hulin No More
@Hulin No More Co ty můžeš rušit v naprosto dutý lebce, kde vůbec nic není?
Hulin No More
@Hulin No More Huline ty jsi fakt pod drogama nebo jsi debil ? Co je správné ? Každý kdo má jiný názor na Rajchla a pětikoalici je komouš a proruský ?
@Saša Krach Takhle, Mach, na Rajchlovy mítinky nikdo normální nechodí. Takžes tam byl, že?? 😃😃
@Miroslav Hraběta Sračketo, jestli hledáš totální dylinky, tak to jsou ty, co sem chodí pod Bartkovského články tleskat. Mimochodem, jsi jedním z nich.
@Miroslav Hraběta Nechodím...ale 89 jsem myslel že mně nikdo ,,,,kdybych chodil nebude sprostě napadat...🤡
Uživatel_5693534
OldMonkey
No dnes můžu říct bravo pane Bartkovsky, bez ironie. Pěkná reportáž.
PS bubínek mi evokoval Vlastu Plamínka
PS bubínek mi evokoval Vlastu Plamínka