Divoký kačer

Zpět na článek

Ševčík se zamkl ve svém kabinetu, a nelze ho tak odvolat. Rektor Dvořák hodlá kabinet zaplavit vodou

40 komentářů

Josef Holan
On pan Ševčík byl vždy těžkým kariéristou. Pamatuji jak se dral na ředitele ČT. Mám dojem, že záviděl Václavu Klausovi a chtěl také vyniknout. To se mu nakonec podařilo a teď už jenom šup do Bohnic na léčení
Karel Hošák
@denisz Šefčik nemá dávno co na VŠ dělat. Je to nejen veřejný lhář, ale také politický....to já starší si za Komančů zažil takové jako on.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Petr Fojtik
Daleko lepší zpráva by byla, kdyby se Dominik Landsman zamkl ve svém kabinetu a přestal to zde zasírat trapnostma.
viktor viktor
@denisz Máte 100% pravdu. Ševčíka vyhazují z práce a po Hradě jim běhá KSČ a vyznamenávají se agenti StB. Stojí to za 💩. Jak za komančů ! Narcis Fiala a Jakeš vycházejí nastejno.
Karel Hošák
Prolhanec Šefčik tam dávno nemá co dělat. Ať mu to předá osobně za doprovodu PČR a vyvedou ho ven v poutech. Ostuda pro vsechny VŠ.
viktor viktor
Za své názory vyhazov ze zaměstnání od Bruselského Hujera , úlisného rektora Dvořáka. Je smutné, že se vrací komunistické manýry.
lennon
JosefKamjdu
Fašistický režim a s nim spřažení novináři kopou kolem sebe jak fůrie v posledním tažení.
František Svoboda
@viktor viktor Ty seš taky agent. Pithart byl v KSČM do r. 1968. Pak byl chartistou, nikoli, narozdíl od Babiše, agentem STB.
denisz
@Karel Hošák . . . . Jak může Dvořák stát v čele vysoké školy ekonomické, když neuhlídal ani investiční podnikatelské záměry investiční firmy. V čele VŠE poškozuje jméno školy svoji ekonomickou neodbornosti projevenou v minulosti. Udivuje, jak si zařídil beztrestnost a dnešní garniturou může být vydíratelný. Děkan Ševčík je naopak odborník v oboru na svém místě, oproti Dvořákovi.
denisz
Konečně kauza Ševčík směřuje do finále. Zanechá ale pachuť, že kdo nejde s námi, jde proti nám a s takovým se vypořádáme. Rektor Dvořák splnil úkol. My starší, co prožili praktiky za bolševika, jsme na to citliví. Bude zajímavé jak to zdůvodní soud. Důvody kontroverzního rektora Dvořáka k odvolání děkana Ševčíka jsou velmi slabá a pochybná. Např. Ševčíkův názor na premiéra Fialu má totiž většina občanů.
viktor viktor
@Karel Hošák …” Studenti “ ? Jenom PÁR nenadaných zmetků, kteří mají problém se studiem. Noví kariéristé, kteří cítí šanci. Jako agent Pávek.
kurbet
Ševčík=klasický porevoluční kádr,kariérista. "Vyrostl" v době normalizace což se projevuje v jeho chování,drbán.
Karel Hošák
@viktor viktor za veřejné lži soudruhu. Na protestů jsem byl nahodo s šel jsem jen kolem- byl tam před, uprostřed i po stávce. A toho je milion co nalhal. Vlastní studenti protestovali proti němu a on se drží jako veš 🤮
sammartin
@JosefKamjdu
Tak to nečti. To není povinný.
JosefKamjdu
Ubohé a trapné médium.
viktor viktor
Předpokládám, že se již brzy zamkne v kabinetu vládní patolízal, rektor Dvořák a napíše si sám výpověď. ROZUMNÍ OBČANÉ SI JIŽ DOUFÁM NEPŘEJÍ NÁVRAT PŘED R.1989 !?! …a těch 5, nebo 6 neuspěšných Hujerů aktivistů se začne učit a ne donášet na své profesory.UŽ JE ČAS !!!
Saša Krach
Jen otevřu Reflex a najednou rok 19👹👹
Miloslav Podhola
Reflex se nezapřel, má potvrzeno, že Ševcik sundávali UA vlajku a postiženému nepomáhal. Ševcik neni pro Reflex košer!
kurbet
@viktor viktor vy jste zřejmě ten Ševčík,že?😄
viktor viktor
@kurbet …Ale to myslíte agenta StB Pitharta, né ?
viktor viktor
@Karel Hošák Vy jste jenom komunista s jedinným “ správným” názorem, nebo také dokonce předseda ZO KSČ jako soudruh agent Pávek t.h. času prezident Českého Kocourkova ?
Uživatel_5524891
Ten kdo píše takovéto články, musí být naprosto zaprodaný evropa-sebezničujícímu se nacistickému vedení EU jakožto našeho státu, nebo naprostý idiot!
JosefKamjdu
Vypadá to, že již brzy skončíte.
lennon
standadriver
,,,kde inspiroval pan Dvořák, že chce kabinet zaplavit vodou ???
viktor viktor
@Josef Holan Vás z těch Bohnic ovšem pustili předčasně.
viktor viktor
@František Svoboda Pithart byl agentem StB a za mlada velice nebezpečný svazák. Něco jako dnes demokrat, spisovatel Kohout. Pamětníci ještě žijí.
Josef Trš
@Karel Hošák
Já také starší s vámi plně souhlasím.
viktor viktor
@Uživatel_5524891 …” B “ je správně .
RASPUTIN
Bylo by to hezké, kdyby nestačil Ševčíkův známý právník a při rychlosti našich soudů má Ševčík flek jistý do sta let.
Uživatel_5700640
@standadriver Gaza
Uživatel_5691485
@Josef Trš Já také starší jsem si také užil. Tedy, zažil....
lennon
lennon
lennon
sammartin
To by odpovídalo....
lennon