Komentáře
Zpět na článek
Martin Bartkovský: Krvavý konflikt v Gaze, vleklá válka na Ukrajině. Jaké brýle si nasadíte na konci roku?
6 komentářů
Jiří Ďurián
3
Izrael ubrat na zuřivosti? Proč? Dívejme se a učme se. Takhle se vyhrávají války.
Přejít do diskuze
Saša Krach
Populista ...Při pohledu zpět ....Myslím si že naše politická scéna si nemá co vyčítat..😝😂😂😂😂
Richard Šebesta
Pane redaktore Bartkovský . Kdo je populista ? Ten kdo má jiný názor než vláda či provládní media ? Váš pohled na válku na Ukrajině nemohu absolutně akceptovat.Protože jsem o generaci starší dovolím si tvrdit,že mám více zkušenosti a dopředu říkám nejsem proruský a nikdy jsem nebyl.Jsem spíše pragmatik a realista. Pokud jde o ukrajinskou válku tak je zřejmé,že zamrzla.Ani jedna strana zdá se nemůže dosáhnout větších úspěchů.To je chvíle pro sednutí k jednacímu stolu a jednat o kompromisním míru. Tady je úloha NATO a EU pro rok 2024 tlačit obě strany aby sedli ke stolu a jednaly.Jak řekl jeden cizí politik moudře, je lepší 10 let jednat než 10 let bojovat.Na obou stranách mladí muži nechtějí bojovat a snaží se válce vyhnout co to jde. Když pomineme Rusy jako agresory tak bychom měli určitě myslet na Ukrajince. Proč by měli umírat ve válce jejíž konec je nedohlednu a výsledek nejistý ? Naše mnoha media o tom,že mnoho Ukrajinců už nechce bojovat neinformovala dlouho až poslední dobou se to objevilo. Co přinese další válka ? Tisíce mrtvých Ukrajinců a z východu Ukrajiny nezbude nic jen rozbitá země na padrť NATO i EU bude jen posílat zbraně k dalšímu zabíjení a zbrojařské koncerny si budou mnout ruce. Jak dlouho rok dva tři nebo déle ? Pak se stejně sedne ke stolu a bude se jednat. Pokud jde o naše politiky z vlády to je poslední co chci napsat, mám stále silnější dojem,že mnozí z nich si s Ruskem takhle vyřizují účty za rok 68 ale v tehdejší armádě SSSR nebyli jen Rusové ale i Ukrajinci a příslušnici dalších národů SSSR.
reproman
Já si nasazuju jenom brejle na čtení.
Minulost můžeme zkoušet pochopit, snažit se (marně) o správná rozhodnutí v přítomnosti - ale budoucnost nezná NIKDO.
Minulost můžeme zkoušet pochopit, snažit se (marně) o správná rozhodnutí v přítomnosti - ale budoucnost nezná NIKDO.
Saša Krach
Izrael přes 20000 mrtvých.
Ukrajina možná nevím 500000 mrtvých...
A určitě nikdo nechtěl umírat..
Izrael... svým počinem terorismu nezabrání,,,spíše naopak..
Ukrajina vypadá to na pad.
A měli by připravit jednací stůl...a bude to opravdu těžké...
Obě dvě války neřeší příčinu...Jen řeší mrtvolu.
Trochu málo pro lidi které to postihlo..Hezké vánoce
Ukrajina možná nevím 500000 mrtvých...
A určitě nikdo nechtěl umírat..
Izrael... svým počinem terorismu nezabrání,,,spíše naopak..
Ukrajina vypadá to na pad.
A měli by připravit jednací stůl...a bude to opravdu těžké...
Obě dvě války neřeší příčinu...Jen řeší mrtvolu.
Trochu málo pro lidi které to postihlo..Hezké vánoce