Život a styl

Zpět na článek

Sex je barometr vztahu. Když nefunguje, je problém i jinde

3 komentáře

cifrastano
Sem napište váš vzkaz!Som obyčajný normálny tuctový chlap. A ked sa večer vrátim domov z práce, unavený a vystresovaný, túžim sa len dobre najesť a zaspať pri telke. Sex si nechávam na víkend, ked sa už nejaká energia nájde. A napriek tomu, že tu moju mám rád, niekedy dám prednosť počítačovým hrám, pretože tam sa zbavujem stresov bez fyzickej námahy. Takže, asi žiadna milenka a hlavne, neber moc vážne tie blbé telenovely, tie nie sú o reálnom živote.
ivanb
...vy dva. Nechcete se na to už vybodnout?
moralnikodex
Jsem o dost starší a mám nějaké zkušenosti. Většinou takové, že vždy je vše jinak než si člověk myslí. Jednak bych dodal k těm "hnusným" slovům - dokonce si myslím, že být s někým zavřený (á), tak je otázka času a ne krásy či přitažlivosti, kdy se na TO vlítne. V tomhle je chemie děsné svinstvo a krása. Milování je celek složený ze dvou půlek, které do sebe pasují a pokud ne, špatně se opravuje a navíc se vyvíjí. Zkuste se na čas povznést, něco změnit u sebe, ale nevnucovat, nepoučovat, spíše nějak překvapit až šokovat. Mohu říci, že mé nejhlubší zážitky nejsou z exotických cest ale napohled naprostých banalit, které přesto nezapomínám.