Kultura

Zpět na článek

Recenze filmu Rebel Moon: Když smícháte Star Wars, Sedm statečných a Tarantina, nedopadne to dobře

9 komentářů

Václav Falc
Tak to zase rádoby novinář podělal.Jeho recenze,spíše nenávistná kritika,dostala pořádný pravý hák!Na Netflixu si nemohou vynachválit vysokou sledovanost.Co na to samozvaný odborník ŠÉFREDAKTOR!
PUPAK02
@Václav Falc
k tomu se dá říct jediné. Lidi už kulturně zdegenerovali na takovou úroveň, že hromadně sledují takové srač-ky jako je tento produkt, nebo produkty Marvela. Kvalitní filmová produkce se vytrácí na ůkor takového šmejdu jako je Rebel Moon. Redaktor je ještě hodně tolerantní.
Gazoo
Na Netflixu nic zvláštního, tam huhu koktejl vládne ;-)
Václav Falc
Tahle napodobenina novináře,spíše pára z novinářského lejna,se cítí být povolán psát o všem.Nyní kritizuje film.Tak proč nenatočí něco sám?Sedět u klávesnice a kritizovat umí každý blb.Asi se cítí být veledůležitý ze své pozice.To svědčí úrovni Reflusu!Nýmand který nikdy,kromě blbých komentářů nic nedokázal.Jen tak dál a ztratíte i to málo příznivců co máte.
Petr Pech
@Václav Falc došly ti prášky? Proč by měl točit něco sám? To jako když kritizuju nepovedenej chleba z pekárny, musím umět upéct lepší, jo? Mimochodem, u klávesnice sedíš a kritizuješ ty, co jsem si všiml. Jdi se vycpat, moulo.
Lukáš Kubík
@Václav Falc A jeje, další ubohý shill, který hned bere klacky a kameny na každého, kdo nemá úplně na*ráno v hlavě a zove slátaninu slátaninou... Snyder je vyčpělý a vyhořelý rádoby megalomanský filmař. Bohužel, vykrádačkou všeho, co svého času bylo populární, bez pochopení, proč to bylo populární, se z bahna nevytáhne.
Václav Falc
@Lukáš Kubík
Mě vážné fascinují blbci co nikdy nic nedokážou,jak pomlouvají.Kubík zřejmě patří k těm kteří když nedostanou ráno pár facek,tak jsou blbí celý den.To se týká i nějakého plcha,pardon Pecha.
Lukáš Kubík
@Václav Falc Já si hlavně dávno dokázal, že nepotřebuju nulám typu Falc dokazovat, co jsem dokázal Když má pánešek tak vygumovanou makovičku, že chrochtá blahem nad Rebel Moon, tak by beztak neměl kapacitu pochopit, co já považuji za kvalitu a za úspěch Šup šup, utíkej dál shillovat pro lůzry, kteří dělají ostudu svému řemeslu. Kdyby Ti za to aspoň Netflix dal měsíc zdarma, abys mohl sledovat jejich "tvorbu"... Ale Ty jsi prostě jen retoš zadarmo a pro svůj dobrý pocit, viď?
PUPAK02
@Václav Falc
ty jsi asi v životě slušnej film neviděl, viď, ty moulo?