Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCyril Höschl: Hlava nebere nepochopitelné vraždění a mnohé otázky zůstanou navždy bez odpovědi
16 komentářů
Alois Rudý
1
Je to povahou systému. U nás po roce 1989 a příchodem demokracie došlo k prudkému poklesu slušnosti a morálky společnosti a dobře se mají hulváti klanějící se pouze tím správným směrem. Pro slušné lidi není v žumpě demokracie místo.😎
TCerny
P.Jozo Oltec , ptal jsem se Vas co delate profesne a kdy jste emigroval ?
Ja illegalne na vodnich lyzich z Jugosky do Italie a dale bez pasu do Nemecka pred 50 lety.
Ale na ta leta v CSR ja vzpominam velmi, ale velmi positivne , ackoli jsem nikdy v KSC nebyl a nikdy se sebemin politicky neangazoval, coby chirurg na Bulovce od r. 1966.
Mluvite o CSR jako o koncentracnim taboru a o rudych otrokarich-co Vam udelali konkretne ?
Mne jen to, ze jsem musel drzet hubu a krok a skladat zkousky z debilniho marxismu a vedeckeho komunismu na FVLKU kazdy rok , coz pro mne zase nebyl takovy problem , neb jsem zbabelec a clen mensy jak Ceske tak nemecke a mel jsem tudiz to stesti, ze mi uceni slo jako po masle.( wie geschmiert) i ten debilni marxismus .
Nejslusnejsi byl ke mne tehdejsi reditel Bulovky, doc.MUDr Panek , clen UVKSC a mnohokrat mne velmi pomohl aniz bych vedel proc.
Takoveho slusneho cloveka jsem v tomto Cesku nikdy nepotkal.
A tehdy jsme byli strasne skromni a tesili se z nove kosile ci jeans a z dovolene v Bulharsku.
Po me emigraci jsem byl nekolikrat na Tahiti, na Hawaii a pracoval 1 rok na muslimskych Maledivach u Flying Swiss Ambulance , ale nic nebylo tak krasne jako ty Zlate pisky v Bulharsku anno domini 62.
Ja illegalne na vodnich lyzich z Jugosky do Italie a dale bez pasu do Nemecka pred 50 lety.
Ale na ta leta v CSR ja vzpominam velmi, ale velmi positivne , ackoli jsem nikdy v KSC nebyl a nikdy se sebemin politicky neangazoval, coby chirurg na Bulovce od r. 1966.
Mluvite o CSR jako o koncentracnim taboru a o rudych otrokarich-co Vam udelali konkretne ?
Mne jen to, ze jsem musel drzet hubu a krok a skladat zkousky z debilniho marxismu a vedeckeho komunismu na FVLKU kazdy rok , coz pro mne zase nebyl takovy problem , neb jsem zbabelec a clen mensy jak Ceske tak nemecke a mel jsem tudiz to stesti, ze mi uceni slo jako po masle.( wie geschmiert) i ten debilni marxismus .
Nejslusnejsi byl ke mne tehdejsi reditel Bulovky, doc.MUDr Panek , clen UVKSC a mnohokrat mne velmi pomohl aniz bych vedel proc.
Takoveho slusneho cloveka jsem v tomto Cesku nikdy nepotkal.
A tehdy jsme byli strasne skromni a tesili se z nove kosile ci jeans a z dovolene v Bulharsku.
Po me emigraci jsem byl nekolikrat na Tahiti, na Hawaii a pracoval 1 rok na muslimskych Maledivach u Flying Swiss Ambulance , ale nic nebylo tak krasne jako ty Zlate pisky v Bulharsku anno domini 62.
TCerny
Za meho mladi se rikalo ( cum grano salis) chirurgove vyleci vsechno ale nevedi nic , interniste vedi vsechno , ale nic nevyleci a psychiatri ( neurologove, dermatologove )nic nevedi a nic nevyleci .
Ja jsem take lekar jako p. Höschl a jen o 8 let starsi ( ja promoval 66, Höschl 74 ) a zkousku z psychiatrie jsem delal u 2 m.prof. Vondracka v r. 62 ( kdy p. Höschl se ucil jeste " pycha , pytel pysk...") ktery byl v CSR psychiatricka legenda, tehdy na "vybornou".
Ten vcerejsi vrah z Magdeburgu co zavrazdil 5 lidi a tezce 150 zranil byl take Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie , emigroval pred 20 lety z bohate Saudske Arabie ( 24.nejbohatsi zeme na svete ,Cesko 45 , Nemecko 4.-Wikipedia podle Gesamtvermögen) protoze byl proti islamu.
Pred tim vrazednym utokem zadala Saudska Arabie Nemecko o jeho vydani , aby ho mohla postavit pred soud kvuli jeho pomlouvani islamu.
Pry spachal tu masovou vrazdu kvuli tomu, jak v Nemecku se zchazi s odpurci islamu !!!( rikaji v nasi TV )
Breiwik se svym tradicnim krucifixem kolem krku dostal z 77 nasobnou vrazdu deti 21let a psychiatr Cimicky asi 7, ze sahal na prs te dceri Urbankove a chtel ji libat.
Nevim zda ma osahavani prsu ci pudendalni krajiny jinych zen trestni sazbu jakou dostal Breiwik za vrazdu 25 deti .
Jiny kraj, jiny mrav.
No a u toho pilota Germanwings vcas to nebzpeci rozpoznat a na podklade deprese ( kterou ma polovina vsech lidi ) mu zakazt pilotovat jiste neni pro psychiatra lehke.
A tak se mu podarilo zabit 400 lidi ( polovinu deti).
A ten masovy vrah z Las Vegas co nedavno bestialne postrilel z okna hotelu kulometem asi 80 navstevniku koncertu a 800 tezce zranil byl do te doby bezuhnonny.
Stejne jako ten letosni vrah v Cesku na namesti sebevraha Palacha.
Ja jsem take lekar jako p. Höschl a jen o 8 let starsi ( ja promoval 66, Höschl 74 ) a zkousku z psychiatrie jsem delal u 2 m.prof. Vondracka v r. 62 ( kdy p. Höschl se ucil jeste " pycha , pytel pysk...") ktery byl v CSR psychiatricka legenda, tehdy na "vybornou".
Ten vcerejsi vrah z Magdeburgu co zavrazdil 5 lidi a tezce 150 zranil byl take Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie , emigroval pred 20 lety z bohate Saudske Arabie ( 24.nejbohatsi zeme na svete ,Cesko 45 , Nemecko 4.-Wikipedia podle Gesamtvermögen) protoze byl proti islamu.
Pred tim vrazednym utokem zadala Saudska Arabie Nemecko o jeho vydani , aby ho mohla postavit pred soud kvuli jeho pomlouvani islamu.
Pry spachal tu masovou vrazdu kvuli tomu, jak v Nemecku se zchazi s odpurci islamu !!!( rikaji v nasi TV )
Breiwik se svym tradicnim krucifixem kolem krku dostal z 77 nasobnou vrazdu deti 21let a psychiatr Cimicky asi 7, ze sahal na prs te dceri Urbankove a chtel ji libat.
Nevim zda ma osahavani prsu ci pudendalni krajiny jinych zen trestni sazbu jakou dostal Breiwik za vrazdu 25 deti .
Jiny kraj, jiny mrav.
No a u toho pilota Germanwings vcas to nebzpeci rozpoznat a na podklade deprese ( kterou ma polovina vsech lidi ) mu zakazt pilotovat jiste neni pro psychiatra lehke.
A tak se mu podarilo zabit 400 lidi ( polovinu deti).
A ten masovy vrah z Las Vegas co nedavno bestialne postrilel z okna hotelu kulometem asi 80 navstevniku koncertu a 800 tezce zranil byl do te doby bezuhnonny.
Stejne jako ten letosni vrah v Cesku na namesti sebevraha Palacha.
Alois Rudý
Na vině je slabošská demokracie, která není schopna ochránit své občany. Ale žádný režim není navěky, ani demokracie a zase bude pohoda😎
Richard Šebesta
Pane Cyrile Höschle s " krásným českým jménem". Mi to hlava bere a to na rozdíl od vás nejsem psychiatr jako vy. Jsem proti vám obyčejný laik. Kdo se trochu zajímá o organizovaný zločin nebo dejme tomu o zločin obecně v tzv.demo zemích tak ví, že to je bohužel skoro běžná věc. Kolik jen takových útoku zažila Amerika za posledních 30 let ? Kolik že to znamenalo mrtvých ?
Desítky ? Ne, stovky . Je to krutá daň za demokracii. Ale pojďme domů na naše případy. Jen posledních 17 let roků. 2007 zastřelený kolotočář Kočka . Rok 2011 Uherský Brod 9 mrtvých rok 2019 Ostrava-Poruba před Vánocemi v nemocnici další mrtví a loni Praha mrtvých nejvíce. Kolik že jich bylo za oněch 17 let ? Blíží se počtu 30. Tihle lidé vraždí, protože mohou nosit legálně zbraň, protože mají psychické, zdravotní či jiné problémy. Otázka proč se podobné věci neděly za minulého režimu ? Protože lidé nemohli legálně mít zbraň, protože v podstatě neexistoval nelegální obchod se zbraněmi jako dnes
a pokud ano tak v daleko menší míře. K těmto psychický narušeným vrahům připočtěme organizovaný zločin a zjistíme ,že počet mrtvých (zavražděných) je od listopadu 89 gigantický a když to porovnáme s posledními 35 léty za totality tak to současný sytém jasně prohrává v počtu zabitých. To není obhajoba socíků to je bohužel konstatovaní faktů.
Desítky ? Ne, stovky . Je to krutá daň za demokracii. Ale pojďme domů na naše případy. Jen posledních 17 let roků. 2007 zastřelený kolotočář Kočka . Rok 2011 Uherský Brod 9 mrtvých rok 2019 Ostrava-Poruba před Vánocemi v nemocnici další mrtví a loni Praha mrtvých nejvíce. Kolik že jich bylo za oněch 17 let ? Blíží se počtu 30. Tihle lidé vraždí, protože mohou nosit legálně zbraň, protože mají psychické, zdravotní či jiné problémy. Otázka proč se podobné věci neděly za minulého režimu ? Protože lidé nemohli legálně mít zbraň, protože v podstatě neexistoval nelegální obchod se zbraněmi jako dnes
a pokud ano tak v daleko menší míře. K těmto psychický narušeným vrahům připočtěme organizovaný zločin a zjistíme ,že počet mrtvých (zavražděných) je od listopadu 89 gigantický a když to porovnáme s posledními 35 léty za totality tak to současný sytém jasně prohrává v počtu zabitých. To není obhajoba socíků to je bohužel konstatovaní faktů.
@Richard Šebesta Zjednodušený náhled - za dob rudých otrokářů se vraždilo také, i masově, jen o tom otrokáři zakázali psát. Mimochodem, oni sami vraždili na hranicích svého ráje, když se jejich otroci ze zoufalství pokoušeli dostat pryč. Stejně jako esesáci vraždili své vězně když se pokusili uniknout z koncentračních táborů. Žádnýrozdíl, dávat tedy rudá prasata jako příklad je hodně scestné.
@Jóža Oltec Ty máš asi dlouhé vedeni, že ? Já mluvím o obecné kriminalitě,pokud víš co to je ? Jistě že stříleli na hranicích. To byly zločiny toho režimu já jsem nikde taky nepsal,že ho chválím. Ale z hlediska bezpečnosti (obecné kriminality) bylo bezpečněji.
@Richard Šebesta No a když tu máme ten " vysněný demokratický " svět a to co se tam děje třeba zrovna Magdeburg, tak ti dám jedno srovnání. Tehdy se podobný Magdeburg stal u nás jen jednou . Známý případ rok, 1973 a Olga Hepnarová zabila několik lidí podobně jako ta arabská zrůda v Deutschlandu. Hepnarka dostala provaz a byl to jeden případ. V Německu se takové činy podobného rázu dějí každý rok a dokonce vícekrát a vrazi pokud to přežiji nedostanou TS ale fešácký kriminál. Chceš to popřít nebo to uznáš ?
@Richard Šebesta Inu za diktatur bývá obecně "bezpečněji", mívají gigantický represívní aparát a kontrolu svých otroků. Pokud tedy jeden zrovna neskončí v jejich spárech jako nepohodlný....Ohledně Hepnarové a dneška, časy se hochu změnily a svět i masmédia co podobné incidenty publikují zglobalizovaly, pokud nežiješ v bublině. To nicméně neznamená, že by jeden měl toužit po rudých prasatech a jejich systému jako "bezpečnějším".
@Richard Šebesta Netoužím po rudých ale platí vždy y vždy platit bude. Každá mince má dvě strany. Obecně to platí o každé diktatuře nejen rudé i pravicové. Lidi sice nemohou dělat některé věci jako v demo společnosti ale kriminalita je tam nižší.Teď jde o to co má kdo za priority.
@Richard Šebesta Já vás překvapím - lidé za socíku mohli mít legálně zbraň. Jen komunisté si řádně prověřovali, komu ji dávají. A rozdíl je i ve vydávání řidičských průkazů. Dnes oboje může mít člověk s nižším intelektem, v jehož rukách je nebezpečná i šlupka od banánu.
@našinec Za socíků nemohli mít lidé legálně zbraň jen pár dobře prověřených nebo ti co měli s vedoucími soudruhy dobré vztahy. Rozhodně počet lidí tehdy zbraň vlastníci a dnes je 100 a 1.
@Richard Šebesta Já mám výstřižek z tehgejších novin, kde se odpovídalo na dotaz, kdo může vlastnit legálně zbraň. Byli to bezúhonní lidé žijící na samotě, myslivci, sportovní střelci(ale tam to mělo určitá specifika), atd. Pak existovaly tzv. kolektivní zbrojáky.