Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Bartkovský: Novinářské pitvání střelce nepřineslo nic. Reflex stále čeká na závěry policie
27 komentářů
Marta Hánová
0
Máťo, z jiného soudku, ráda jsem sledovala prostor X, ale teď už ne, nový moderátor je uspávač hadů, i dvacetiminutový rozhovor mě bezpečně uspí. Taková nuda není ani v Brně, fakt, že ne. Ještěže, jsou tu kecy a politika.
malylibor
Děkuji vám za váš přístup. I díky němu je Reflex vždy první internetová stránka, kterou čtu.
Jaroslava Halamková
Co pořád máte? Celou nešťastnou událost jsme sledovali takřka v přímém přenosu, takže těžko někdo něco zamlčoval. Leda že by zazmatkoval. Ještě potrvá, než se všechno vyšetří - a jsou od toho povolanější lidé než diskutéři pod články v médiích. Pak se dozvíme i zbytek, i když doufám, že některé detaily si přece jen policie nechá pro sebe, byla by to asi příliš silná káva. Výkřiky o politických stranách jsou už úplně delirium.
Spytar
Mistře, nemá cenu dělat potrefenou husu. Nechal jste se unést emocemi a vychvaloval práci policie, téměř v den tragédie, aniž by jste znal souvislosti a předpoklady, jak by měla profesionálně řízená policie pracovat s daty, kdy ví několik hodin předem možné scénáře vraha cestujícího do Prahy, majícího v diáři studijní agendu na filozofické fakultě se všemi dalšími souvislostmi.
Takže Mistře i když jste se zesměšnil, ztrapnil, jednal jste dobrým srdcem, které ve Vás určitě vidím. Jistě takovou "zkušenost" "křest ohněm, kterým jste musel jako nový general manažer Reflexu projít, bych jednak nikomu nepřál a ani jsme si ji nedovedli představit ani v nejčernějších myšlenkách.
Budiž Vám odpuštěno, ale měl by jste napsat článek i o tom, ano v hrůze a potřebě ze své profese jsem napsal pár bullshit textů. Nemějte mi to za zlé. ...
Tak bych nějak postupoval já. Jsem v podobné profesní pozici a vím co to muselo být. Přesto pane Bartkovský, někdy je nejlepší napsat, sorry omluvte mě. Každý váš čtenář a fanda nejlepšího média na internetu, tedy Reflexu,
si řekne OK, ten Bartko je borec. Mám ho rád.
Takže Mistře i když jste se zesměšnil, ztrapnil, jednal jste dobrým srdcem, které ve Vás určitě vidím. Jistě takovou "zkušenost" "křest ohněm, kterým jste musel jako nový general manažer Reflexu projít, bych jednak nikomu nepřál a ani jsme si ji nedovedli představit ani v nejčernějších myšlenkách.
Budiž Vám odpuštěno, ale měl by jste napsat článek i o tom, ano v hrůze a potřebě ze své profese jsem napsal pár bullshit textů. Nemějte mi to za zlé. ...
Tak bych nějak postupoval já. Jsem v podobné profesní pozici a vím co to muselo být. Přesto pane Bartkovský, někdy je nejlepší napsat, sorry omluvte mě. Každý váš čtenář a fanda nejlepšího média na internetu, tedy Reflexu,
si řekne OK, ten Bartko je borec. Mám ho rád.
@Spytar Inu, milý spiťane. Ačkoliv píšete, ýe jste v podobné profesní pozici a já netuším, jakého média, jsem přesvědčen, že vaše médium je někde zcela mimo mou pozornost. Bulvár a dezinformace mne jaksi míjejí.
Miloš Hora
Mám takové divné tušení, ...
Myslím, že kdyby v tom dopise na rozloučenou napsal že ja fanda Okamuri už dávno by byl zveřejněn...
Myslím, že kdyby v tom dopise na rozloučenou napsal že ja fanda Okamuri už dávno by byl zveřejněn...
lennon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
epr3
Vsadím se, že po poldech to vezme ještě Koudelka a najde třetí dopis, kde se Kozák přizná k vraždě Mrázka. Tomu pitomcovi by to nejspíš nepřišlo ani divné. Apropos, nějak nám nejvrchnější čučkař zapomněl vyložit, jak to bylo doopravdy ve Vrběticích. Tomu oficiálnímu blábolu a selfíčku dvou mužiků na letišti mohl uvěřit jen duševní bezzemek.
@epr3
Tak ještě, že tu mezi námi žijí duševní giganti, jako jste Vy ;o)
Tak ještě, že tu mezi námi žijí duševní giganti, jako jste Vy ;o)
@Hagenbaden_2 Pořád ještě, na rozdíl od tebe, o věcech přemýšlím, zatímco ty sežereš bez zaváhání všechno, co ti mainstream předhodí.
@epr3
Přesně tak! Jen si něco přečtu, hned vím co si myslet . Ty máš ale pouze pocit, že přemýšlíš ;o). Takového chytráka, co mu všechno bylo jasné, jsem měl v práci. Taky hned věděl, že nás tu krmí nesmysly (ONI jsou totiž všichni domluvení! a řízení!). Hotovej Matrix. A ten COVID, to byla paráda poslouchat =O.
Pro info: nejsem očkovaný :o)
Přesně tak! Jen si něco přečtu, hned vím co si myslet . Ty máš ale pouze pocit, že přemýšlíš ;o). Takového chytráka, co mu všechno bylo jasné, jsem měl v práci. Taky hned věděl, že nás tu krmí nesmysly (ONI jsou totiž všichni domluvení! a řízení!). Hotovej Matrix. A ten COVID, to byla paráda poslouchat =O.
Pro info: nejsem očkovaný :o)
@Hagenbaden_2 Tak to bys měl to očkování dohnat, protože to, co tady o něm nakecal Blatný, byla docela určitě pravda, ne?
Jitka Pozarova
Je to hrůzný čin,který určitě odsuzují i kritikové policie a Rakušana.Ovšem nepochopila jsem,jak toto vraždění souvisí s Putinem a ruskou propagandou.
PUPAK02
Co na něm chcete pitvat? Je to typický produkt dnešní doby. Od raného dětství obklopen násilím z počítačových her, televize a filmu. Absence normálních vztahů, izolace, frustrace přerůstající v nenávist k celému světu sebe nevyjímaje. Patologická osobnost se v tomto světě zrodí dost snadno. Chybí vzory. Těžko mohou za vzor sloužit šmejdi jako Babiš, klauni jako Fiala, nebo napudrovaný lampasák Pavel. Dokud lidi nepochopí, že život je o vztazích a ne o penězích, bude takových zoufalců jen přibývat o čemž svědčí některé reakce podobných exotů. Západní svět je zdegenerovaný, o tom není pochyb. Progresivistický buzoland, kde rozum nahradila nová víra a peníze.
lennon
@lennon
proč si takovej blb, jako jsi ty, vzal za nick jméno člověka, kterej něco znamenal? To tě baví ho tím urážet?
proč si takovej blb, jako jsi ty, vzal za nick jméno člověka, kterej něco znamenal? To tě baví ho tím urážet?
lennon
giorgio287
Místo novinářského blábolení by mne zajímalo, jak je možné, že policajti ani BIS nevědí, že mladý kluk je vyzbrojen jak motostřelecká rota včetně samopalu s optikou a nikomu to nepřijde zvláštní. A když takovému jebne, neštěstí je na světě.
Kopnout do řiti vykulenýho magora Rakušana, policejního prezidenta i toho amerického liž***ku Koudelku - jsou za korunu drazí!
Kopnout do řiti vykulenýho magora Rakušana, policejního prezidenta i toho amerického liž***ku Koudelku - jsou za korunu drazí!
@giorgio287 protože je to legislativně možné?
@kohoutek_petr
24 letý kluk má 8 bambitrk včetně samopalu s optikou, zastřelí dva lidi a policie není schopna za týden zjistit, že se střílelo z jeho zbraně?!? Ona nemá náboj, vystřelený z každé legálně prodané zbraně kvůli balistické expertíze?!? Tak ať se policejní prezident s ministrem vnitra zastřelí. Kdyby to měli, 14 lidí mohlo žít!
24 letý kluk má 8 bambitrk včetně samopalu s optikou, zastřelí dva lidi a policie není schopna za týden zjistit, že se střílelo z jeho zbraně?!? Ona nemá náboj, vystřelený z každé legálně prodané zbraně kvůli balistické expertíze?!? Tak ať se policejní prezident s ministrem vnitra zastřelí. Kdyby to měli, 14 lidí mohlo žít!
@giorgio287 Jdi si stěžovat na nádraží, jelito. Blábolíš tu imrvére nesmysly, ale to už tak trosky tvého kalibru dělají. Až kopne někdo do řiti tebe ( nebo do hlavy, u tebe je to jedno), budeš koukat jak dvojité jelito 😃😃
@Miroslav Hraběta On má pravdu, jenže ty se svým primitivním mozkem neumíš ani napsat myšlenku jen nadávat ! To umí každý imbecil.
@Richard Šebesta Oh, pak je skvělé, že máme tebe. hňupa, který nám vysvětlí, co si máme myslet a co je ta skvělá pravda. které věří každý imbecil.