Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProuzovy „mystifikace“, Mlsnovo náhlé probuzení a zmatek pokračuje. Zdraží, nebo zlevní potraviny?
11 komentářů
giorgio287
0
Mlsna, beroucí z našich daní přes 2,8 milionu korun ročně, je za korunu drahá.
Jaroslav Slunečko
Teplý z Madety a Babiš jsou dva nejvetsí gauneři ceského agroimperia. Zloději kteří na statních dotacích kasírují stamiliony z kapes danových poplatníků, největší vyděrači co tu máme. A jim zdatně sekunduje další gauner- pan Prouza.
Karel Míka
Pan Mlsna by měl úřad opustit, nepracoval plně pro občany ČR.
Qaid
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jana Stanglova
Že by nová reklama:"nenajdete na světě ceny jako v Madete?"
L M
Vcera (2.1.2024) se to na kazdem regale v Lidlu cervenalo slevami, ktere byly bizardni. Nikdy jsem u kerikovych rajcat nevidel cenovku 90 Kc za kilo, minuly tyden (konec roku 2023) byly rajcata za 50 Kc za kilo, 2.1.2024 byla 90 Kc skrtnuta a u ni uvedeno ze zlevnila na XY Kc. Bizardni slevy, pritom to "zlevnene" od 2.1.2024 zdrazilo
Saša Krach
Tak že za vše může Babiš a jeho podnik...No viník se musí vždy najít a jsem přesvědčen ,,,,,janek to podpoří,,, Heslo zní,,,,Za vše můžou oni,,,,A já dodám...Jak hloupě vypadají experti v oboru,,,potravinářství,,,kteří v TV to vysvětlují jinak,,,,😂😂😂
@Saša Krach V prvni rade vypadate hloupe vy. Bud neumite cist nebo jste clanek vubec necetl, podle vaseho komentare.