Divoký kačer

Zpět na článek

Na popud prezidenta přijme Česko euro. Konkrétně fotbalové Euro 2028. Přijdou s ním migranti, hřímá Okamura

6 komentářů

JirkaVo
😂🙏👍
bella.
Co se týče migrantů, tak konečně šlo Něměcko s barvou ven a přiznalo, že migrace pro hospodářství zeme je prodělečná.To já říkám od února 22, kdy k nám proudí Ukrajinci.Tak , jak si v Německu stěžují, že jejich migranti nejsou vzdělaní, tedy pracují jako dělníci za méně peněz, tím pádem odvádí na daních míň, zatímco na zdravotním, socálním dostávají víc, tak přesně taková je situace s migtanty v Česku z Ukrajiny .To přeci Fiala spol musí už z analýz vidět!!!!!! .Máme nadbytek UA dělníků, odborníky z UA nemáme a dělníci ?Pro ty už práci nemáme.Půl Prahy je obsazená a práce pro ně s jejich znalostmi prostě není.Tak berou podpory a vyjde je to líp.
Tedy - nikoli obavy z muslimské, nýbrž křesťanské ukrajinské ( a taky tak drzé ) , nalijme si čistého vína!, nejsme ani Fiala, ani Pekarová!
I když nadsázka, stejně mi tento článek přijde zbytečný.Ale snaha byla !
Michal Kelner
@bella. Nauč se porozumět psanému textu. Možná jednou vyjde článek, na který můžeš takto reagovat, ale mezitím si zopakuj základní školu 🤪
bella.
@Michal Kelner
Já myslím, že velmi dobře chápu nadsázku a ty pochop, že si mohu klidně přihřá polívčičku všude, kde se to hodí, aby vůbec nějaký článek s tím tématem vyšel.a tady se to hodilo.
coral12
@bella. Ty seš teda dáreček. Zopakuj si základku a neunavuj tady, Einsteine!
Miroslav Hraběta
Ty Pitomiovy žvásty nejsou nadsázka. Ty jsou pravé.