Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeČeskoslovensko přijme euro ještě letos, oznámil překvapivě československý prezident Zítko
23 komentářů
jan ziki
0
Jak je na světě najednou krásně když člověk po přečtení jen úvodu zjisti, že na tom může být ještě někdo 10 x hůř 😆😆
Miloslav Podhola
Kdyby autor tohoto netahal,jako ostatní ubožáci do všeho Babiše, mohl vyjádřit svůj názor, rozdílný od většinou našich občanů
@Miloslav Podhola
a jéje... někdy takové lidi lituji ale pak si říkám..proč vlastně? svým způsobem jsou šťastní
a jéje... někdy takové lidi lituji ale pak si říkám..proč vlastně? svým způsobem jsou šťastní
Zdeněk
Paní ministryně války již sdělila, že nákup stíhaček posílí dolar . Euro posílí chudobu, což voliči vlády chtějí.
Pavel Dobrý
Proč se lidi rozčilujete, vždyť se to české republiky netíka.🤔
Svetla Dvorakova
Mě jen zajímá k čemu takové fake zprávy jsou. ? Lidi se tlakuji jsou flustrovani k čemu to je?
@Svetla Dvorakova
Náhodou... já nevím jak vy ale já se při čtení takových článků docela dobře bavím a rozhodně se "netlakuji" spíše naopak.. ;)
Náhodou... já nevím jak vy ale já se při čtení takových článků docela dobře bavím a rozhodně se "netlakuji" spíše naopak.. ;)
Tony Dora
Nevím na co euro to si můžou dovolit jen politici obyčejní lidé ho v penezenkach ani nenajdou a důchodci teprve ne
Josef Johan
A kdo doplatí ten rozdíl mezi Českou korunou a eurem?
Větší hloupost u se snad vymyslet nedá, jen tady v Česku naší politici od 90 let berlí větší hlouposti než kdekoliv jinde. Když se tady nekrade tak se tady perlí v hloupých blábolech a nápadech
Větší hloupost u se snad vymyslet nedá, jen tady v Česku naší politici od 90 let berlí větší hlouposti než kdekoliv jinde. Když se tady nekrade tak se tady perlí v hloupých blábolech a nápadech
Jitka Michalíková
Mega blbost, kdyby jste tu raději psali co dělá tato nejhorší prolhaná neodborná vláda i s premiérem,jak likvidují tuto krásnou zem, likvidují firmy, tudíž ekonomiku. Asi buďto jste pod vlivem vlády nebo jste s realitou někde v prkvančicích.
@Jitka Michalíková
Bez komentáře, ale vlastně ne…Nejste pod vlivem spíše vy? Už jsem se dlouho tak nedivila, jak někdo dokáže být tak stupidní… Asi těžké dětství nebo …
Bez komentáře, ale vlastně ne…Nejste pod vlivem spíše vy? Už jsem se dlouho tak nedivila, jak někdo dokáže být tak stupidní… Asi těžké dětství nebo …
lennon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5734171
Na co euro, mají pořád ještě bony...