Divoký kačer

Zpět na článek

Československo přijme euro ještě letos, oznámil překvapivě československý prezident Zítko

23 komentářů

jan ziki
Jak je na světě najednou krásně když člověk po přečtení jen úvodu zjisti, že na tom může být ještě někdo 10 x hůř 😆😆
Miloslav Podhola
Kdyby autor tohoto netahal,jako ostatní ubožáci do všeho Babiše, mohl vyjádřit svůj názor, rozdílný od většinou našich občanů
dalik sikis
@Miloslav Podhola
a jéje... někdy takové lidi lituji ale pak si říkám..proč vlastně? svým způsobem jsou šťastní
Zdeněk
Paní ministryně války již sdělila, že nákup stíhaček posílí dolar . Euro posílí chudobu, což voliči vlády chtějí.
Pavel Dobrý
Proč se lidi rozčilujete, vždyť se to české republiky netíka.🤔
dalik sikis
@Pavel Dobrý
tik tak tik tak.. ale tiká.. tiká
Svetla Dvorakova
Mě jen zajímá k čemu takové fake zprávy jsou. ? Lidi se tlakuji jsou flustrovani k čemu to je?
dalik sikis
@Svetla Dvorakova
Náhodou... já nevím jak vy ale já se při čtení takových článků docela dobře bavím a rozhodně se "netlakuji" spíše naopak.. ;)
Mirek Schuster
Euro? To si děláte srandu? Běžte mezi lidi, a vemte si radši helmu, magoři
Alois Kukka
Co je to zase za ***?
Tony Dora
Nevím na co euro to si můžou dovolit jen politici obyčejní lidé ho v penezenkach ani nenajdou a důchodci teprve ne
Josef Johan
A kdo doplatí ten rozdíl mezi Českou korunou a eurem?
Větší hloupost u se snad vymyslet nedá, jen tady v Česku naší politici od 90 let berlí větší hlouposti než kdekoliv jinde. Když se tady nekrade tak se tady perlí v hloupých blábolech a nápadech
Jitka Michalíková
Mega blbost, kdyby jste tu raději psali co dělá tato nejhorší prolhaná neodborná vláda i s premiérem,jak likvidují tuto krásnou zem, likvidují firmy, tudíž ekonomiku. Asi buďto jste pod vlivem vlády nebo jste s realitou někde v prkvančicích.
Alena Středová
@Jitka Michalíková

Bez komentáře, ale vlastně ne…Nejste pod vlivem spíše vy? Už jsem se dlouho tak nedivila, jak někdo dokáže být tak stupidní… Asi těžké dětství nebo …
Miloslav Podhola
@Alena Středová
Chce to přemýšlet,než napíšete ty své bláboly!
dalik sikis
@Miloslav Podhola
proč tak nečiníte tedy?
Jan Juran
Už zase píšete kravinyubožáci.
Pavel Novak
To jsou bludy a výplody nemocné hlavy
lennon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Alena Středová
Souhlasím. Mluvíte mi ze srdce. Konečně někdo normální.
Uživatel_5734171
Na co euro, mají pořád ještě bony...
starypc
@Uživatel_5734171
Československá národní baňka jim je promění na marky.
Tomáš Prokl
@starypc ale kdepak oni neveri v penize takze berou jen stribrne cihly. Asi vedi ze se to lepe ukryva pred exekucemi.