Divoký kačer
Zpět na článek
Slovensko již nebude oficiálně existovat. Rozhodl o tom Evropský soud na základě posledních výroků Ficovy vlády
46 komentářů
Zubik1000CZ
12
Tak tohle je geniální 🤣🤣🤣
Přejít do diskuze
Ivana Adamovská
Po posledních volbách i následné situaci jsem konstatovala, že jsou do vánoc sami. To se potvrdilo.
Uživatel_5758554
@Antonin Dvorak
Také to nechápu.
Je to opravdu výborné.
Jen nechápu proč tím ztrácíte svůj drahocenný čas když se vám to hnusí?
To mi hlava nebere.
Také to nechápu.
Je to opravdu výborné.
Jen nechápu proč tím ztrácíte svůj drahocenný čas když se vám to hnusí?
To mi hlava nebere.
reproman
@Jitka Michalíková Vy jste opravdu tak natvrdlá? A nebo pokračujete ve hře a já vám naletěl.
Milan menšík
Nice, nice, nice. Takové čkánky miluju. 👍
Hned napíši do naší vlády, že mám zájem o dva týdny dovolene zdarma v tatrách. Klidně i nízkých. 🤣
Hned napíši do naší vlády, že mám zájem o dva týdny dovolene zdarma v tatrách. Klidně i nízkých. 🤣
Kéž by to byla pravda. Slovensko pod Ficem je jen banda lumpů drancující dobyté území a do státu má nekonečně daleko.
Jiří Tesař
Robert Fico = Jozef Tiso, nátura slovenského politika se nemění, mění se jen strany ke kterým se přichýlí. Historie se opakuje, proradnost má slovenský politik v genech.
Cvockar
Už aby to bylo.Slovensko bez Slováků by se blížilo ideálu.Moje rodina z máminy strany žila do 38roku v Lučenci,a pak je Tiso s Hlinkou poslali do Soběslavi.(Ve finále asi dobře). Sám jsem od r.72 studoval 2roky v Bratislavě a při 1.moznosti přestoupil na Faf v Hradci.Slovaci tenkrát v hokeji fandili Rusům snad i stejně jako ČSSR.Okupaci v 68.cca50proc.schvalovalo.Je to zamindrákovaná skupina lidí, strašně ambiciózní oportunisti.
Acaelus Thorne
@Adam Zdeněk Poprvé čtete divokého kačera? Pokud vám není známá satira,přeložím vám aspoň označení článku "fakeNews" nepravdivé zprávy.
Zénon Pacilosnký
@Adam Zdeněk Jak můžete číst články, když vám nedojde ani do očí bijící satira 🙉
Antonin Dvorak
Nechápu kdo v Reflexu vymýšlí takové ***. Reflex je opravdu žumpa.
Venca Kubíček
Toto můžou vymyslet jenom magoři pětikolky z Reflexu, Fiala nesahá Ficovy ani po okopané kotníky 😂😂😂😂
Jaromír Urbanec
Trapný, když Caputova sestavavovala vládu a na hradě byla velvyslankyně USA. Tak to byl vrchol suverenity.
Miner _CZ
Zdroj této informace? Je zajímavé že nikde jinde se o tom nepíše ale jen na vaší blbý fake news stránce jo
Petr Hunek
Píšete hovna ... Takhle to neřekl ... Starejte se o naší vládu a ne o cizí politicky... Na to jsme moc malá země plná homousu a 50kg levičáků aby jsme se mohli srat do ostatních zemí ....
Petr Walta
Hodně lidí v ČR nechce slyšet, že mnoho lidí z Ukrajiny jezdí zpět na Ukrajinu na dovolenou, léčebné pobyty, posílají se tam děti na tábory. Bohužel lžeme sami sobě. Je totiž málo lidí, co zpochybňují válku. Začíná být hodně lidí, kteří tuto válku vidí, jako boj mocnosti, jejíž obětí je Ukrajina.
Jitka Michalíková
Až po vás, je vidět, že slušnosti jste nepobral ani trochu. Měl by jste navštívit kurz slušného chování. Chováte se jako domácí zvíře, které právě pustili z klece. Dřív než začnete kohokoliv urážet nepočítejte do deseti. Chování dobytka. Příště pište o darebacich ve vládě, jak kašlou na slušné lidi a okrádají je a ne o takových kravina h.
Miner _CZ
@Jaroslav Herman já nepláču jak ty píšeš. Já vím celou dobu že Slovensko je celou dobu meme 😂
Jenom by mě zajímal zdroj odkud tato stránka čerpala
Jenom by mě zajímal zdroj odkud tato stránka čerpala
Jitka Michalíková
To co dělá EU je sprostota nejvyššího kalibru. Tvrdit o někom, že neexistuje je hnus. Jak by se jim líbilo, kdyby jim někdo řekl toto samé, také by se jim to nelíbilo. Je stát jako každý jiný. Tímto způsobem uráží všechny lidi různých národností. Je to prostě hnus.
Karel Vitous
Na první pohled by to mohlo vypadat jako vtipné. Ale po přečtení je to dost ubohé, ale plně hodné Reflexu.
dalik sikis
@Adam Zdeněk
Adame Adame... no.. nic raději pomlčím.. to snad není ani možný toto
Adame Adame... no.. nic raději pomlčím.. to snad není ani možný toto