Rozhovory

Zpět na článek

Václav Klaus: Můj „nepotlesk“ u různých projevů? To je docela pokorný projev vyjádření nesouhlasu

18 komentářů

Miloslav Podhola
Jeden z debilnich novinářů si dovolil napsat, že VK je svými vyjadřenimi za užitečného idiota.
Já se osobně domnívám, že tím ***m je onen novinář, který leze Fialovi a jeho partě do pozadi!
martin simunek
Nepotlesk, neradost, nepravda... kysele se Klaus tvářil od prvopočátků vždycky, když oponent říkal něco, co mu nebylo po chuti. Protože Klaus nikdy neuměl diskutovat. Je to od samého počátku ješitný narcis, přesvědčený o své jedinečnosti a neomylnosti. A s přibývajícím věkem se to ještě umocňuje.
Mimochodem, fascinují mě tu někteří jedinci, kteří mu dřív nemohli přijít na jméno, ale ve chvíli, kdy začal hrát na nacionální a potom ještě proruskou notu, ho začali adorovat.
Richard Šebesta
@martin simunek souhlasím.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Ale Miloš a Bureš by řekli,že jen blbec nemění názory. Je to pravda jen poloviční, nesmí to být ale účelové což tito dva dělají pořád.
Uživatel_5542819
@Richard Šebesta Ja práve naopak ! Má totiž životné skúsenosti a jeho kritici prevažne nie ...
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
martin simunek
@RASPUTIN
Co k tomu napsat? Dementní. Ostatně jako vždy.
Milan Cech
A ta ruSSacka zlodejska spina z Protiproudu fakt jeste nekoho zajima?
RASPUTIN
Frank51482
Tleskat po projevu toho kolaborantského blba s IQ 107, který bez papíru nebo čtecího zařízení není schopen říci souvislou a smysluplnou větu, mohl je idiot. A že takových se našlo hafo.
RASPUTIN
Jakub Procházka
Spíš bych řekl, že je to nepokorný neprojev - podobně jako je salát levicové antijídlo alias nejídlo. A ruský slouha Venoušek Klaus nechytrý neinteligent...
RASPUTIN
Not like Somebody
Taky Klausovi netleskám, tak hlasitě jak to jen jde 🫣
Uživatel_5734171
nejvtipnější je, když jednotka arogance mluví o pokoře... To je skoro stejně vtipné, jako když Standa Kolo'ťuk Gross mluvil o křišťálově čistém křišťálu, nejkřišťálovějším na světě... Václav Pokorný Klaus...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím. Jeho hlody a bludy byly už trapné v 90.letech když tady vládl. Kriminalita stoupala ve všem (vraž­dy,lou­peže,­krade­že,ko­rupce,­tune­ly,da­ňové úniky atd) a Václav tvrdil,že o tom chce důkazy.
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
srandovní bylo, když vysvětloval svoji šílenou amnestii tím, že se musí uvolnit věznice a že mu budeme jednou děkovat... Takže Václave Pokorný, díky...
Uživatel_5734171
to je nějaký seriál? Denně tři rozhovory s Klausem? Nebo je to příprava na comeback? Já bych byl pro, Klaus by potřeboval nějaký ten výprask od voličů. Jeho poslední projekt Hlavu vzhůru s Bobošíkovou získal asi 0,1 % voličů...)))))))))