Divoký kačer

Zpět na článek

Mám číslo na Schwarzeneggera a pravidelně se s ním scházím. Je to pro něho čest, tvrdí Andrej Babiš

14 komentářů

reproman
Dobrýýý!
Uživatel_5661054
Náhodou je to dobrý, rád to čtu, díky😊
Vladimír Václ
Na nové příspěvky se pokaždé těším, když otvírám Divokého kačera. Je to opravdu skvělá politická satira a nemá chybu. Kéž by autorovi jeho tvůrčí síla ještě dlouho vydržela. Je to osvěžující sprcha pro duši v této nepřívětivé době plné kecalů a škůdců normálního života. Prosím pište dál, pane Landsmane. Děkuji.
Milan Novák
Reflex se stal trapnou prorežimní troubou. Napsat to jinde (a samozřejmě na ty "lepší" lidi), tak se manipulátoři.cz zblázní.
Zénon Pacilosnký
@Milan Novák Ani ne. Oni řeší lživá tvrzení, která se tváří, že jsou pravdivé. Tady je jasně napsání, že to není pravda 🙌
Jiri Hanak
Kupte si idnes nebo lidovky.. já to teda nečtu ,stačí mi titulky . To se Vám bude líbit. Jako třeba : Stopa Panama Papers v záložně, kam si Fiala uložil peníze. .. No nekup to.
Ladislav Soukup
@Milan Novák A facebookově pravdiví VŠŽ flastenci nemají nějakou svou obdobu politické satiry, kde my mohli ulevit své frustraci?
Pavel Maleček
Ano Babiš má s Terminátorem hodně společného - hlavně to, že státy, které jim voliči ve víře v lepší zítřky svěřili, téměř na buben přivedli. Což s Českem zas až takový problém není, ale u bohaté Kalifornie to byl od Švarcíka majstrštyk Terminátora hodný.
Ladislav
Dost dobré, hlavně ten hlodavec se mě líbí
Ivana Bednářová
To nemá chybu. Bránice dostala zabrat. Dlouho jsem se tak nezasmála.
Krys Hora
@Ivana Bednářová TROLKO LOLKO
Jiří Macek
Souhlas , @Ivana Bednářová, čobolák má spoustu čísel, ale adresáti jej nemusí ...
Krys Hora
Posledni dobou to upada ...jenom traparny ...a jak rad jsem to cetl
Ivana Bednářová
@Krys Hora
Tak proč to čtete, když vàm chybí smysl pro humor a nadsázku.