Prostor X

Zpět na článek

Miovský: Alkohol propagovali zkorumpovaní lékaři. Abstinence zlepší spánek už za pár týdnů

9 komentářů

našinec
Když člověk vidí propagátora abstinence Nešpora, tak si jednu nedej. Každopádně znám člověka, který začal nezdravě pít po návštěvě u psychiatra, který mu do posudku napsal, že je alkoholik, jelikož se jednou za týden napije alkoholu.
reproman
Alkoholik jsem nebyl, jen mi chutnalo pivo a víno. Před pár lety mi to najednou přestalo chutnat a úplně jsem o alkohol ztratil zájem. A ačkoliv mi nic nebylo a byl jsem zdráv jak řípa, je mi dnes líp.
Richard Šebesta
S alkoholem má každý své zkušenosti . Moje zkušenost je že to je s ním jako s ohněm. Oheň je dobrý sluha ale špatný pán a to samé platí o alkoholu. Kdo se řídí tímto heslem a má alkohol pod kontrolou podle mne dělá dobře.
Richard Šebesta
@Pavel Pokorny Platí všeho s mírou
epr3
@Pavel Pokorny "Lidem", zvláště některým, je to srdečně jedno, hlavně že se jim chvíli točí koule. Pamatuji se, co všechno byli schopni vypít někteří východňári na vojně....od Okeny přes Pitralon až po lihová čistidla...
Pavel Pokorny
@reproman
Kdo pil, umřel, kdo nepil umřel taky, ale o dost později a ten život měl jinou kvalitu.
Pavel Pokorny
@Richard Šebesta
Je to nervový jed a škodí i v malých dávkách. Kdyby lihová lobby nedusila pravdivé informace,lidi by to do huby nikdy nevzali, ale je to každého věc, čím si chce zdevastovat mozek.
Fannycz
Alkohol jsem sivće nevyhledával, ale ani jsem se mu nevyhýbal. Po pizí alkoholu jsem obvykle spal jako mimino. Posledních pár let už piju jenom zřídka, tak 2x do měsíce 2-3 deci vína. Ovšem spánek mám po pobytu v nemocnici, kdy jsem dostával antibiotika co 4 hodiny skoro 3 týdny, to mi tak nabouralo spánkový cyklus, že nepomáhají ani prášky na spaní..
Pavel Pokorny
Zkorumpovaní lékaři jsou přece všichni. Jak jinak by mohli s klidným svědomím předepisovat lidem ten sajrajt, co se vydává za léky? Je jasné, že výjimky se najdou, ale ty jsou brzy vyštípány na okraj a dehonestovány zkorumpovanou majoritou. Alkohol je snad nejmíň škodlivý sajrajt, co by lékař mohl pacientovi nabídnout.