Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLenka Zlámalová: Prezident se velmi zajímá o stavbu jaderných bloků. Proč je důležité vědět, kdo ho ovlivňuje
28 komentářů
MartyACS
2
Náš loutkový prezident ví o jádru leda kulové, ale pan Kolář má jasné instrukce.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Libor Krajíček
Koho jste si zvolili, toho máte. Že je to pouze loutka v rukou těch, co mu finančně i jinak pomohli do funkce, bylo jasné předem.
Saša Krach
Pan prezident má zájem...To je dobré..ale mám pocit že je jen další v řadě který tomu vůbec nerozumí...Tak poradci..a málo který poradce nemá u toho ..své zájmy..😂😂😂😂😂😛
Uživatel_5734171
při vší úctě k paní Zlámalové, já jsem rád, že se prezident zajímá o naši jadernou energetiku. A vzhledem k tomu, že byl dnes vyřazen z tendru Westinghouse, tak se domnívám, že ten lobbing asi nebude tak horký...))) Doufám, že to dostanou Korejci a bude klid od všech těch zaručených zpráv o amerických lobistech... A děkujme okolnostem a našim tajným službám, že tu zakázku nedostal Rosatom, i když ho tlačili Zeman, oba Klausové, Okamura, Hamáček, Havlíček, kuní ksicht a spousta dalších... Považuji to za zázrak, že se naši kritickou infrastrukturu podařilo ochránit před Rusáky, na rozdíl dřeba od Maďarů a jejich elektrárny Paks. Ostatně Dana Drábová léta říká, že Korejci jsou v tomto směru nejdál a jí já věřím...
@Uživatel_5734171
Komunistického agenta Pávka absolventa Vyškovske Sorbonny vodí Kolář a Američané včetně Aspenu
Vy jste vojenskou službu neabsolvoval , kdBy jste to zažil nemůžete adorovat toho lampasak a jeho PŠM
Komunistického agenta Pávka absolventa Vyškovske Sorbonny vodí Kolář a Američané včetně Aspenu
Vy jste vojenskou službu neabsolvoval , kdBy jste to zažil nemůžete adorovat toho lampasak a jeho PŠM
@Papanikula
netuším, kde jsi přišel k tomu, že jsem neabsolvoval vojenskou povinnou službu...
netuším, kde jsi přišel k tomu, že jsem neabsolvoval vojenskou povinnou službu...
@Uživatel_5734171 …Zřejmě ano, ale jako politruk, když se tady zastáváš toho KSČ na Hradčanech. Že ty budeš ten politruk Troník, ovšem nyní “ demokrat “ . Stejný jako “ demokrat “ Hrušínský, který podepsal Antichartu a jemu podobní ? Převlékač kabátů, soudruh agent Pávek v té “ demokracii “ opravdu není sám. Proto to u vás tak vypadá. Nová doba, ale stejné ksifty.
@Uživatel_5734171 Naprostý souhlas. Kdo je ale kuní ksicht?
@Uživatel_5734171 …Paní Drábová už toho nablábolila…A když vidím postavu paní Drábové, tak se jen potvrzuje, že lež má krátké nohy.
giorgio287
Hlupáci zvolili na hrad komunistického rozvědčíka a rudého šaška s IQ107 si vodí ten, kdo si ho vyrobil. Co je na tom divného? Soudruh prezident musí vracet. Vždyť to zaplatíme my všichni, tak o co jde, že...
Oto Hilser
ano komunisticky lampasak ..
Kolář a Aspen
nakonec zlatý Mlynář
Kolář a Aspen
nakonec zlatý Mlynář
@Oto Hilser Oto vy jste MAGOR. Pokud máte na mysli Mynáře protože žádného Mlynáře na hradě jsem neznal tak se obuďte. Nejsem fanda soudruha presidenta Pavla to ani náhodou ale to co tam dělala grupa okolo toho ožraly Zemana pod Mynářovým vedením to lze těžko překonat !
@Oto Hilser Mlynář byli OK, straší i mladší. Ale Mynář, to je jiný kafe... ten se nezadýchá, ten se napojí na dotace jako nic, saje a saje....
Pavel Pokorny
Není to důležité. Lepší nevědět, co ta banda grázlů chystá. Nic dobrého z toho pro nás zaručeně nevzejde.
Pavel Maleček
Na tom prý novém, lepším PePa Hradě, to zas jak za Zemana začíná vypadat.
@Pavel Maleček Pokud nechápete rozdíl spočívající v tom, kdo je na koho napojený, pak Vám vážně není pomoci. Musíte mít hóóódně špatný život.
Klara Bublikova
Dělám průzkum... Vy si tu všichni platíte tu službu Premium plus za 199 Kč měsíčně?
@Klara Bublikova My v USA nikoliv. My se jenom bavíme ☕️🥂🤪.
@viktor viktor Vy v USA. Jasně.😂😂 To vám žere akorát nějakej Šebesta.😋
@romanetta …Česká závist ? Zkuste to. Třeba se vám tu také zalíbí. Ale tady se musí dělat. Teoretik Fiala by tu mohl akorát posluhovat, nebo pomáhat popelářům. Pokud by nezaspal 😜. Teď tu máme 4.20 . Já s pejskem na procházce a sem tam něco napíši do REFLEXu. A až zmizí Biden, bude ještě lépe. Pozdravujte vaše komunisty. Máte je všude okolo. Fuj tajbl 🤮.