Rozhovory
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTřeštíková v anketě Reflexu: Šíření dezinformací je potřeba omezovat, mohou způsobit katastrofu
23 komentářů
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Vera Diblikova
Paní Třeštíková by se měla držet filmové dokumentaristiky, to jí šlo skvěle (aspoň doufám, nic jsem neviděla, usuzuju podle ohlasů, věřím, že pravdivých). Její politický debut nebylo nic moc a nezlepšilo se to.
epr3
Omezovat by se měla všechna paka, která v médiích volají po omezování...Třeštíkovou nevyjímaje, i když se mi jinak její tvorba líbí.
Uživatel_5188590
No vy jste tady banda nenávistných darebáků. Pro koho tyhle komenty nesmyslů píšete? Na čí zadání?
našinec
Co se týče šíření nepravd. Viděli jste nebo slyšeli jste včera Jurečkovo představení změn ve vyplácení dávek? Pro české občany tam bude pouze ta změna, že vznikne superdávka, která zastřeší dnešní 4 formy dávek. Paradoxní však je, že Jurečka buď neví, jak funguje český sociální systém pro občany ČR a tak to zdůvodňoval způsobem nároku a výplaty, který funguje pro občany UA nebo opět úmyslně šířil dezinformace.
Richard Šebesta
Velkým dezinformátorem je především současný mainstream a současná vláda a jí oddaná média. Abych to podložil důkazy. Negativní zprávy pro mainstream naše vláda a třeba ČT prakticky nezveřejňují. A když tak až jsou donuceni. Teprve nedávno minulý týden byla ČT nucena přiznat,že mnoho Ukrajinců se vyhýbá nástupu do války a snaží se utéct nebo jakkoli vyhnout,totéž se snaží dělat i Rusové,ale o tom soudruh Rožánek (zpravodaj ČT v Moskvě) informoval už loni . Zajímavé že ? Nebo když jde o jakoukoli byť nepatrnou informaci která se hodí vládě či ČT tak o ní bláboli,ale neslyšel jsem v ČT třeba o škole v Německu kde grupa fanatických muslimů nutila žákyně a dokonce i učitele dodržovat zákon šarija.ČT to dělá stejně " dobře " jako její předchůdkyně před 50.léty za normalizace. Princip zůstal stejný jen se nějak změnili přátele a nepřátele a dle toho se taky informuje nebo dezinformuje ?
@Richard Šebesta Prostě co se hodí tak se zveřejní a dokonce i zveličí co se nehodí tak o tom ani zmínka.
@Richard Šebesta... Máte pravdu. A čím více teplých redaktorů bude v ČT24, tím více " horkých " informací poleze nějakým otvorem ven...
lennon
@lennon Hlupák jsi sám a navíc totální PRIMITIV. Nevím kolik máš roku holube ale já jsem 100 % starší a pamatuji dobu minulého režimu velmi dobře. Mohu tedy srovnávat. Nevím zda můžeš taky srovnávat nebo jsi byl za totáče na houbách a tedy o minulém režimu víš houby leda z doslechu o tvých rodičů. Mám další důkaz o dezinformaci tentokrát dánské, nějaký dánský mudrlant napsal , že Moskva sáhne po síle směrem k NATO. Napsal to jinými slovy ale význam je stejný. Články tohoto typu nečtu je to blud. Jak reálný
je jeho žblebt ? Podle mne ani ne 10 % a nenese žádnou odpovědnost,jen lže a záměrně vytváří napětí a protiruskou náladu.
Možná že nějaký podobný pisálek v Moskvě píše totéž o NATO jenže Rusové přece lžou a jsou dezinformátoři a agresoři prostě svoloč nejvyššího kalibru. Ale západní média jak vidno jsou zcela stejná.V čem jsou tedy lepší ? Lépe lžou a vrábi lepší fabulace ?
je jeho žblebt ? Podle mne ani ne 10 % a nenese žádnou odpovědnost,jen lže a záměrně vytváří napětí a protiruskou náladu.
Možná že nějaký podobný pisálek v Moskvě píše totéž o NATO jenže Rusové přece lžou a jsou dezinformátoři a agresoři prostě svoloč nejvyššího kalibru. Ale západní média jak vidno jsou zcela stejná.V čem jsou tedy lepší ? Lépe lžou a vrábi lepší fabulace ?
lennon
Frank51482
No jistě, je třeba poskytovat jen informace, které se někomu hodí a vše ostatní budou dezinformace. A lidé, jako je Třeštíková, budou ti, kteří budou rozhodovat, které informace jsou ty správné. Ale já jsem tuto dobu již soudruzi zažil, kdy jedině strana a vláda věděla, co je pro nás správné.
Petr Petrovic
A lži nikomu nevadí?
viktor viktor
Něco podobného tvrdil i soudruh Husák…Proto se rušily Svobodná Evropa apd. prameny “ plíživé kontrarevoluce “…😎
@viktor viktor Přesně tak. Souhlas. Jak by třeba chtěla lady omezovat dezinformace od Černochové nebo Fialy ? To by mne tedy zajímalo ? A že jich už pustili dost. Nebo největší šiřitelku dezinformaci ČT ? Myslím, že Třeštíková mluví rychleji než myslí.
Uživatel_5734171
Tohle jsou lidé, kteří něco dokázali. Možná máme na spoustu věcí jiný názor, ale těchto lidí já si vážím. V podstatě jediný její životní lapsus byl vstup do politiky, kdy byla pár dní ministryní kultury. Měli bychom jednou provždy skončit s touhle revoluční praxí, která měla možná nějaké opodstatnění těsně po roce 1989, kdy tu byl samý nomenklaturní kádr a estébák, ale dnes by politiku měli dělat politici a ne herci, režiséři, zpěváci či žokejové. Ale jako dokumentaristka je paní Třeštíková špička...